Τοp 10 Ultras με παραλία Θεσσαλονίκης(Vid)

από AllAboutARIS

Θεσσαλονίκη, Παραλία… ΑΡΗΣ

Οι «Ultras World» έρχονται ξανά στο Gazzetta και παρουσιάζουν μοναδικά video οπαδικής τρέλας. Δείτε το Τop 10 της εβδομάδας με φανταστική ατμόσφαιρα στα γήπεδα όλου του πλανήτη!  

Ακόμη μια βδομάδα γεμάτη με οπαδική δράση έχει φτάσει στο τέλος της και η κορυφαία οπαδική σελίδα στο Facebook, Ultras World, είναι εδώ για να σας προβάλει αυτή την φορά τις 10 καλύτερες κερκίδες!

Στον αριθμό 10 είναι το γερμανικό παιχνίδι ανάμεσα σε Νυνεμβέργη και Στουτγκάρδη όπου οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν την ομάδα τους με σημαίες στα χρώματα τους και στην συνέχεια με τα διάφανα πανό τους και πολλά βεγγαλικά έκαναν το πέταλο να μοιάζει με κόλαση!

Στην 9η θέση έχουμε κάτι από Βαλκάνια και την έξοδο της Παρτιζάν στον αγώνα με την Μπέογκραντ, οι grobari έκαναν αισθητή την παρουσία τους πριν καν αρχίσει το παιχνίδι με την πορεία τους προς το γήπεδο και στην συνέχεια με τα καπνογόνα τους και τον δικό τους ρυθμό δημιούργησαν μιαν φανταστική ατμόσφαιρα κάνοντας το γήπεδο να φαντάζει δική τους έδρα.

Η 8η θέση πάει στην Πολωνία και στο παιχνίδι της Κορόνα ενάντιας στην Πογκόν. Οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαναν μιαν εκπληκτική είσοδο με κορεό και σημαίες ενώ στην συνέχεια φρόντισαν να βάλουν φωτιά στο πέταλο με τους πυρσούς που άναψαν.

Eβδομη έρχεται η Πετρορούλ που φιλοξενούσε την Δυναμό Βουκουρεστίου που φρόντισαν να θερμάνουν τους ποδοσφαιριστές τους πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας με τις φωτοβολίδες τους ενώ στην συνέχεια μέσα στο γήπεδο τους υποδέχτηκαν με μία τρισδιάστατη χορογραφία και καθ` όλη την διάρκεια το παιχνίδι παιζόταν με τον ρυθμό τους!

Στην 6η θέση έχουμε ένα τοπικό ντέρπυ στην Ρωσία ανάμεσα στην Λοκομοτίβ Μόσχας και την Σπαρτάκ Μόσχας, εκεί όπου οι οπαδοί της Λοκομοτίβ τραγουδούσαν για 90 λεπτά χωρίς σταματημό και άναψαν και τα καπνογόνα τους όπως αρμόζει σε ένα ντέρπυ! Απέναντι τους οι οπαδοί της Σπαρτάκ έδωσαν και αυτοί βροντερό το παρών τους βάζοντας και την δική τους πινελιά στην ατμόσφαιρα του αγώνα με τα καπνογόνα τους.

Προτεινόμενα Άρθρα