“Στο λεωφορείο μπαίνω…”

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις τελευταίες αγωνιστικές και την επόμενη μέρα που πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα

“Στο λεωφορείο μπαίνω, κομμάτια κατεβαίνω, με ` χεις αρρωστήσει δεν είμαι καλά, για πάρτη σου χιλιόμετρα κάνω πολλά”. Το συγκεκριμένο σύνθημα των οπαδών του ΑΡΗ μάλλον είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Στο Καραισκάκη ο ΑΡΗΣ κατέβηκε με το πούλμαν για να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Επειδή η εμφάνιση δεν ήταν κακή, η διοίκηση είπε να τα δοκιμάσει και στην Τρίπολη που όσο νά` ναι δίνει και ένα τρίωρο έξτρα μπόνους σε όσους… τυχερούς επιλεγούν από τον Γιώργο Φοιρό για την αποστολή.

Όλως τυχαίως το μπάσκετ θα ταξιδέψει και αυτό με πούλμαν για την Χαλκίδα σε μία βέβαια διαδρομή που το σύνολο των ομάδων από την Βόρεια Ελλάδα επιλέγουν να πραγματοποιήσουν οδικώς αφού χωρίς πλάκα το αεροπορικώς μάλλον πέρα από πιο δαπανηρό είναι και πιο κουραστικό, σίγουρα πιο χρονοβόρο, αφού από το Βνειζέλος ως την Χαλκίδα και πάλι… πουλμανάκι θα χρειαστεί.

Στο γυναικείο μπάσκετ για να αποφύγουν την ταλαιπωρία και με δεδομένο ότι ο Πρωτέας Βούλας είναι πολύ καλύτερος, είπαν να μην κατέβουν καθόλου και έτσι το παιχνίδι των πλέι-οφ για την Α1 γυναικών το χάνουν στα χαρτιά! Ενδεικτικό του τι συμβαίνει και στον ΑΣ ΑΡΗΣ. Θα τα πούμε και για εκεί. Πλησιάζει η ώρα………………………………………………………………………………………………………

Προτεινόμενα Άρθρα