Σε στάση αναμονής… όλοι

από AllAboutARIS

Ολοι στον ΑΡΗ περιμένουν τα νεότερα, σε όλους του τομείς

Σε παρατεταμένη και πολυεπίπεδη στάση αναμονής βρίσκεται, εδώ και καιρό, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ και άγνωστο παραμένει πόσος καιρός θα περάσει, έως ότου φανούν σημάδια… ελπίδας.

Την Κυριακή ολοκληρώνονται οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και ουδείς γνωρίζει τί πρόκειται να επακολουθήσει. Παίκτες (πλην δανεικών) και τεχνικό τιμ περιμένουν επαφή με τη διοίκηση, για να δουν πώς θα κινηθούν -τουλάχιστον- ως προς τη στοιχειώδη λειτουργία των επόμενων εβδομάδων, ωστόσο δε μπορεί να ειπωθεί -με σιγουριά- πότε θα προγραμματιστεί η συνάντηση.

Οι “τάσεις” που κυριαρχούν είναι τρεις. Να βρεθεί αντιπροσωπεία της ΠΑΕ, στο Ρύσιο, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα (κάτι που φαντάζει δύσκολο), μετά τις γιορτές του Πάσχα και τρίτον, όταν θα υπάρχουν… νεότερα.

Και όπου “νεότερα”, σημειώστε… ρευστό. Κι αυτό γιατί, με τις υπάρχουσες συνθήκες, κανείς ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να μάθει κάτι ενθαρρυντικό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα. Οταν και εφόσον αυτά βρεθούν, τότε θα “τρέξουν” και οι ανάλογες εξελίξεις, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Προτεινόμενα Άρθρα