Σε σώμα την Τρίτη του Πάσχα

από AllAboutARIS

Να σημειωθεί ότι αποφάσεις και στην ουσία να λειτουργήσουν ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα μπορούν να λάβουν μόνο εφόσον καταρτιστούν σε σώμα. Ως τότε θεωρητικά-τυπικά πάντα Πρόεδρος παραμένει ο Λάμπρος Σκόρδας!

Την πρώτη τους παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είχαν οι νέοι σύμβουλοι βάση της απόφασης του δικαστηρίου. Ήδη είχαν μία πρώτη συζήτηση και είδαν το τι έχουν να αντιμετωπίσουν άμεσα. Τα θέματα και τα προβλήματα είναι αμέτρητα και πρέπει να τα βάλουν όλα σε μία σειρά. Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να καταρτιστούν και επίσημα σε σώμα με πιθανότερο σενάριο αυτή την στιγμή να είναι να αναλάβει πρόεδρος ο κ. Στεφανίδης με σχετική άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο και Δ. Σύμβουλος ο κ. Ψηφίδης, που θα έχει και το δικαίωμα της υπογραφής, αλλά και και την ευθύνη των όσων υπογράφει.

Να σημειωθεί ότι αποφάσεις και στην ουσία να λειτουργήσουν ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα μπορούν να λάβουν μόνο εφόσον καταρτιστούν σε σώμα. Ως τότε θεωρητικά-τυπικά πάντα Πρόεδρος παραμένει ο Λάμπρος Σκόρδας που ήδη σήμερα κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης και ζητά με ασφαλιστικά μέτρα να μην ισχύσει μέχρι να εκδικαστεί η έφεση (μπορεί να πάρει και 6 μήνες)! Λογικά τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν την επόμενη Τρίτη καθώς άυριο είναι ημιαργία για τα δικαστήρια και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι…

Προτεινόμενα Άρθρα