ΑΡΗΣ, από την ελπίδα του "44" στην καταστροφή του 2014!

από AllAboutARIS

Δέκα χρόνια, χιλιάδες λάθη και παραλείψεις

Ο Άρης υποβιβάστηκε με την επόμενη μέρα να μοιάζει πιο δύσκολη! Το gazzetta ανοίγει τον… κίτρινο φάκελο και καταγράφει την πορεία από το ελπιδοφόρο 2004 (λόγω 44) μέχρι σήμερα!

Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης βίωσε φέτος μια καταστροφική σεζόν που οδήγησε στον τρίτο υποβιβασμό της ιστορίας! Το χειρότερο όμως για τον Άρη είναι πως η επόμενη μέρα παραμένει…θολή και πνιγμένη σε εμφύλιο σπαραγμό. Το gazzetta.gr δεν θα μπορούσε να μείνει… αμέτοχο στις εξελίξεις σε μια από τις λαοφιλέστερες ομάδες της χώρας. Από σήμερα και τις επόμενες μέρες μέσα από μια σειρά ρεπορτάζ και συνεντεύξεων με τους πρωταγωνιστές θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το… κουβάρι της καταστροφής! Τι συνέβη αυτά τα 10 χρόνια. Από το 2004 όταν η υπαγωγή στο άρθρο 44 έδινε την ελπίδα για καλύτερες μέρες, μέχρι το 2014 του υποβιβασμού και της άγνωστης συνέχειας.

Ο τελικός της Τούμπας και το τέλος των παραδοσιακών παραγόντων

Άπαντες στον σύλλογο έχουν ως σημείο αναφοράς το 2004. Τότε που ο σύλλογος πέτυχε την υπαγωγή στο άρθρο 44 και κατάφερε να απεμπλακεί από τον βραχνά των χρεών που τον έπνιγε. Η πραγματικότητα είναι όμως η…αλλαγή στην ιστορία του συλλόγου είχε δρομολογηθεί περίπου ένα χρόνο νωρίτερα. Όταν μετά τον χαμένο τελικό της Τούμπας, οι λεγόμενοι παραδοσιακοί παράγοντες που απέμειναν μετά την αποχώρηση του Κοντομηνά και του… επενδυτή Ζαχουδάνη, έδωσαν τα…σκήπτρα στη νέα γενιά παραγόντων του Άρη που άλλοι προέρχονταν με εξαίρεση τον Αλκέτα Παναγούλια μέσα από το οπαδικό κίνημα και άλλοι είχαν προσκολλήσει στο οπαδικό κίνημα που χρόνο με τον χρόνο και μετά την ίδρυση του SUPER-3 το 1988 γιγαντώνονταν μέρα με την μέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα