Tίτλοι τέλους για Αγάνθο

από AllAboutARIS

Με άδεια ως το τέλος της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του αναχωρεί τα ξημερώματα για την πατρίδα του ο 33χρονος παίκτης.

Αυτή τη φορά ο Νταβίντ Αγκάνθο μπαίνει στο αεροπλάνο για Μαδρίτη δίχως την προοπτική να επιστρέψει. Ο Ισπανός εξασφάλισε χθες νέα άδεια από τον Φοιρό και τη διοίκηση που έχει διάρκεια ως τα τέλη Ιουνίου, δηλαδή ως το τέλος του φετινού του συμβολαίου ρίχνοντας τους τίτλους τέλους στη διετή παρουσία του στον ΑΡΗ. Δυο χρόνια με παρουσία εκ διαμέτρου αντίθετη.

Μια πρώτη χρονιά γεμάτη υποσχέσεις, καθοριστικά γκολ που συνοδεύτηκε από την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ. Ο, τι δεν είδαμε δηλαδή στη φετινή δεύτερη και τελευταία του χρονιά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα με την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών ήρθε και η συμπεριφορά διοίκησης και Μούτα το περασμένο καλοκαίρι να του χαλάσει εντελώς τον ψυχισμό. Και όταν μιλάμε για τον Αγκάνθο μιλάμε για ένα χαρισματικό ποδοσφαιριστή με δύσκολο όμως χαρακτήρα και μια ξεχωριστή ιατρική περίπτωση λόγω της ευπάθειας στο γόνατό του. Ενδεικτικό της φετινής πενιχρής του συμπεριφοράς τα μόλις 17 παιχνίδια και τα τρία γκολ που σημείωσε.

Προτεινόμενα Άρθρα