"Γ` Εθνική αν δεν δεχθούν την πρόταση μου για τα χρέη"

από AllAboutARIS

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ που προκάλεσαν σε πολλούς γέλια και τα ερωτηματικά

Λάβρος κατά της κυβέρνησης ήταν σε χτεσινές του δηλώσεις ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στο Μαξίμου, απειλώντας μάλιστα πως θα πάει τον Δικέφαλο στη Γ` Εθνική αν δεν δεχθούν την πρόταση του σχετικά με τα χρέη.
Μάλλν ξεχνάει την απίστευτη κατάσταση με το πάγωμα εδώ και 7 χρόνων των 33 εκ ευρώ κου χρωστάει και δεν έχει καμία επίπτωση.
“Δεν ξέρω τι γίνεται με τα χρέη. Έχω μία αρκετά σκληρή συζήτηση με το Μαξίμου. Αν θέλετε λεφτά πάρτε τα, αν δεν θέλετε μην τα παίρνετε. Αν δεν πάρουν τα λεφτά από εμάς, πάμε στην τρίτη κατηγορία και ξεκινάμε από το μηδέν”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ξεχνώντας φυσικά τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί άλλοι, ότι η ομάδα του έπρεπε να βρίσκεται ήδη στη Γ` Εθνική με “παγωμένα” χρέη ύψους 33 εκατ. ευρώ εδώ και τόσα χρόνια!

Φυσικά έχει και συνέχεια το… μανιφέστο του Σαββίδη, ο οποίος δήλωσε μετανιωμένος που έχει ρίξει στον Δικέφαλο τα τελευταία δύο χρόνια 32 εκατ. ευρώ! “Μετανιώνω που έχασα δύο χρόνια και 32 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 22 εκατομμύρια ήταν χρέη προς το δημόσιο. Εγώ πίστεψα και άρχισα να ξεπληρώνω αυτά τα χρέη”. `ήταν μία εκ των δηλώσεων του Ρώσου επιχειρηματία και πραγματικά προκαλεί εντύπωση. Πως λοιπόν ο ΠΑΟΚ με 22 εκατ. ευρώ χρέη προς το Δημόσιο -τα οποία πληρώθηκαν τις τελευταίες δύο σεζόν σύμφωνα με τον Σαββίδη- αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα; Ακόμα ένα μεγάλο ερώτημα…

Οι δηλώσεις του φυσικά σχετικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι το 80% της Θεσσαλονίκης και γενικά της Βορείου Ελλάδος δεν χρίζουν ιδιαίτερου σχολιασμού. Μάλλον τα επίσημα στοιχεία που του προμήθευσαν είναι σαν τις φωτογραφίες από την εκδρομή των οπαδών του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ, τις οποίες παρουσίασαν ως δικές τους. Ή σαν τα 400 πούλμαν που θα κατέβαιναν στο ΟΑΚΑ (176 καταμετρημένα από την Αστυνομία) και ακόμα επιστρέφουν…

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

Προτεινόμενα Άρθρα