Στόχος να παίξει ο ΑΡΗΣ στη Football League

από AllAboutARIS

Σύντομα θα τα ξαναπούν, οι έχοντες τη διάθεση να βοηθήσουν τον ΑΡΗ

Ολοκληρώθηκε, πριν λίγο η συνάντηση, ανάμεσα σε παράγοντες του ΑΡΗ, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να καταφέρει ν` αγωνιστεί στη Β` κατηγορία. Από τα αξιοσημείωτα, τα οποία προέκυψαν, ήταν πως η διοίκηση Στεφανίδη ανέλυσε, στους παράγοντες, το μπίζνες πλαν, προκειμένου η ομάδα να παίξει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Επίσης, παρουσιάστηκε ο τρόπος με τον οποίο θα πεισθούν, οι πιστωτές, να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και υπογραμμίστηκε πως τα μέλη της διοίκησης επεξεργάζονται με επαγγελματικό τρόπο όλα τα δεδομένα, που αφορούν το παρόν και το μέλλον της εταιρείας.

Στο σημείο εκείνο τονίστηκε, επίσης, πως όλα τα στοιχεία, θα δοθούν σε εξειδικευμένη εταιρεία, η οποία -σε βάθος χρόνου, θα αναλάβει την εύρεση ανθρώπων ή εταιρειών, με διάθεση να επενδύσουν στον ΑΡΗ. Εως τότε, βέβαια, χρειάζεται χρόνος και -το κυριότερο- χρήματα.

Οι “παρόντες”

Σήμερα το απόγευμα, εκτός των κ.κ Παπαϊωάννου, Μπακούρα, Ορφανίδη, Δασυγένη, Τσαρούχα, Ρούσσου και των νομικών Χρήστου Γρόλλιου και Αργύρη Αργυριάδη, παρόντες ήταν οι επικεφαλής της τεχνικής εταιρείας Σαμαράς-Τσάμης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο μπίζνες πλαν, ώστε να καταστούν εκμεταλλεύσιμοι οι εμπορικοί χώροι του “Κλ. Βικελίδης”, με βάση και τον πρόσφατο νόμο Καλαφάτη.

Ακριβή νούμερα δεν τέθηκαν, ούτε ειπώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει λίαν συντόμως. Η “εικόνα”, που μεταφέρεται -πάντως- είναι πως υπάρχει η διάθεση από τους “επιφανείς” -οικονομικά- αρειανούς, επιχειρηματίες να συνδράμουν, ώστε να βγει, σταδιακά, ο ΑΡΗΣ από το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Προτεινόμενα Άρθρα