"Τέλος" στο παραμύθι με τους πολιτικούς

από AllAboutARIS

"Παραμύθι" με… τέλος ο λαός του ΠΑΟΚ και η παρεμβατικότητά του- Προπαγάνδα χωρίς τέλος μετά την πόρτα από Σαμαρά και τον τρόπο κάλυψης της απόρριψης

Το “παραμύθι” με τους πολιτικούς λαμβάνει… τέλος. Και όταν λέμε παραμύθι, εννοούμε τον τρόμο που… προκαλεί ο λαός του ΠΑΟΚ στον πολιτικό κόσμο της χώρας. Ενδεικτικό το γεγονός πως μόλις οχτώ από τους 23 βουλευτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του “συμπολίτη”. Δείγμα, προφανώς, της ολοένα και πιο μικρής δυναμικής, που έχουν, αλλά και το πόσο τους “υπολογίζουν”.

Φυσικά, υπάρχουν και τα παραδείγματα του ΟΑΚΑ, άσχετα αν η προπαγάνδα δε λειτούργησε, όπως θα περίμεναν. Παράλληλα, ενώ ο Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλαν αιτήματα για συνάντηση με τομ Αντώνη, Σαμαρά, ποτέ δεν έγινε και για να αποφύγουν την ξεφτίλα, παρουσιάστηκε πως ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, μίλησε με τον πρωθυπουργό, αλλά για… λίγο. Η γνωστή, δηλαδή, προπαγάνδα, η οποία παρουσιάζει την αποτυχία ως… επιτυχία.

Την ίδια στιγμή, ανάλογες συναντήσεις στα… όρθια, θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είχαν οι άνθρωποι του ΑΡΗ, αλλά για τους “κίτρινους” μετρά η ουσία και όχι και όχι για το τί θα ειπωθεί για κομματικούς λόγους στα ΜΜΕ.

Προς επιβεβαίωση παραθέτουμε τις δηλώσεις του κ. Κατσαρή:

«Ως ΠΑΟΚ εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας για το ότι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας τόσο λίγοι βουλευτές από αυτούς που καλέσαμε. Αυτοί που αρνήθηκαν να έρθουν κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι θα τους το ανταποδώσουμε».

Για το θέμα της Θέρμης τόνισε: «Μας διαβεβαίωσαν κυρίως οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ότι η τροπολογία είναι έτοιμη και θα ψηφιστεί μετά τις εκλογές».

Για το θέμα των χρεών υποστήριξε: «Μας είπαν ότι η ρύθμιση θα κατατεθεί μετά τις εκλογές αφού την έχει δεχθεί η Τρόικα αλλά δεν ήθελε να περάσει τώρα. Εμείς επειδή εδώ και χρόνια ακούμε πολλά είμαστε επιφυλακτικοί. Εδώ υπάρχει το φαινόμενο να θέλεις να δώσεις και να σου λένε όχι. Ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός σύλλογος που θέλει να προχωρήσει σε αυτές τις κινήσεις και τον κρατάνε. Όσοι σήμερα παραβρέθηκαν εκπροσωπούσαν και τα κόμματά τους και είπαν ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο»

Για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο κ. Κατσαρής ανέφερε: «Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Σήμερα δεν μιλήσαμε συγκεκριμένα γι’ αυτά τα θέματα αλλά ξέρω ότι ο Σαμαράς θέλει να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Η Τρόικα έχει δεχθεί την λύση και αυτό γιατί όπως λένε μετά το πλεόνασμα της χώρας μπορούμε και διεκδικούμε περισσότερες λύσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει να λυθεί το θέμα για όλες τις εταιρίες οριζόντια με την πληρωμή του πρωτογενούς κεφαλαίου».

Την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο Κατσαρής δήλωσε ότι δεν μίλησαν για τα χρέη με τον Σαμαρά τα ρεπορτάζ λένε οτι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε οτι το θέμα θα λυθεί μετά τις εκλογές και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την έξαρση της προπαγάνδας. Άλλωστε σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε…

Προτεινόμενα Άρθρα