«ΑΡΗ θυμήσου μια ζωή μαζί σου»

από AllAboutARIS

Μια μαύρη χρονιά για τον ΑΡΗ ολοκληρώνεται με ήττα στον τελικό από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Σαν χθες (21/05/2005) πριν από εννιά χρόνια διεξήχθη ακόμη ένας τελικός για τον ΑΡΗ. Πιο συγκεκριμένα ο πληγωμένος ΑΡΗΣ αναμετρήθηκε με τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Παμπελοπονησιακό στάδιο το 2005.

Το ματς πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού των «κιτρινόμαυρων» στην δεύτερη Εθνική. Για ένα ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν ανταγωνιστικός και θα μπορούσε μάλιστα να σκοράρει σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Μπενίσκο.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» με πρωταγωνιστές τους Ριβάλντο και Τζιοβάνι έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου με 3-0.
Περίπου 8.000 Αρειανοί παρά την πίκρα του υποβιβασμού… τρέλαναν όλη την Ελλάδα με την παρουσία τους και ανατρίχιασαν τους πάντες όταν λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης για ένα περίπου λεπτό φώναζαν όλοι μαζί «ΑΡΗ θυμήσου μια ζωή μαζί σου». Εκείνη τη στιγμή πάρα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν μαζικά τους «κιτρινόμαυρους» ως δείγμα παραδοχής της ανυπέρβλητης αγάπης και πίστης προς την ομάδα τους.

Πολλές οι ομοιότητες εκείνης της χρονιάς με την φετινή, Βέβαια πριν εννιά χρόνια παρά τον υποβιβασμό ο ΑΡΗΣ ήταν ενωμένος και ο τότε πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας στηρίχθηκε από τους πάντες. Τώρα η διχόνοια ίσως να αποβεί ολοκληρωτικά καταστροφική.

Προτεινόμενα Άρθρα