Πρώτο φαβορί ο Καλαιτζίδης

από AllAboutARIS

Επαφή ακόμη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να έχει ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Η διοίκηση του ΑΡΗ συνειδητοποιώντας ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος στο αγωνιστικό, αρχίζει να ενεργοποιείται ούτως ώστε να αποτρέψει περισσότερες αποχωρήσεις από το ρόστερ και να μην φτάσει στο σημείο να… τρέχει και μην φτάνει όταν πλέον θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πρώτο μέλημα είναι να βρεθεί ο προπονητής στον οποίο θα δοθούν τα ηνία της ομάδας και θα τρέξει ο σχεδιασμός. Ονόματα έχουν πέσει πολλά αλλά τις τελευταίες μέρες αρχίζει να κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Δημήτρη Καλαιτζίδη για τον οποίο οι διοικούντες έχουν πάρει τις καλύτερες συστάσεις και έχουν κάνει ήδη την πρώτη βολιδοσκόπηση των προθέσεών του.

Τα στοιχεία που ανεβάζουν την υποψηφιότητά του, είναι η γνώση της Φούτμπολ Λιγκ και οι άνοδοι που έχει πετύχει, η τιμιότητά και εργατικότητά του καθώς και η γνώση του υλικού και των αναγκών της κατηγορίας. Οι κίτρινοι έχουν καταλήξει ότι αυτή τη στιγμή ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ένα προπονητή που να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που έχει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και όχι κάποιος από το εξωτερικό. Ο Καλαιτζίδης συγκεντρώνει το πακέτο αυτό και σήμερα είναι πολύ πιθανό να επιδιωχθεί μια συνάντηση μαζί του.

Προτεινόμενα Άρθρα