Στο "κάδρο" και ο Πρίττας

από AllAboutARIS

Συνάντηση με τον Σάκη Πρίττα θα έχει σήμερα η διοίκηση και είναι πολύ πιθανό να του προτείνει να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια.

Συνάντηση με τον Σάκη Πρίττα θα έχει σήμερα η διοίκηση του ΑΡΗ συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών της με πρώην ποδοσφαιριστές. Δεν θα αφορά όμως μόνο τα χρήματα που οφείλονται στον παίκτη που ανήκει στην κατηγορία αυτών που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στόχος της διοίκησης είναι να διερευνήσει τις προθέσεις του πρώην παίκτη του ΑΡΗ στην προοπτική να αναλάβει κάποιο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού στις προτεραιότητές της είναι να το στελεχώσει με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο, κάνουν… γκελ στον κόσμο της ομάδας και στα αποδυτήρια και φυσικά θα φέρουν ένα αέρα ανανέωσης.

Ο Πρίττας που πρόσφατα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του θεωρείται από τις περιπτώσεις της νέα γενιάς των ποδοσφαιριστών  (μαζί και ο Χαριστέας) που πρέπει να αξιοποιηθούν από την ομάδα σε διάφορα πόστα. Εξαρτάται βέβαια και από τις δικές του διαθέσεις αλλά και ποιος ακριβώς ρόλος θα του προταθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα