Ο… Πέτρος δείχνει τον δρόμο

από AllAboutARIS

Στο AllAboutARIS έχουμε λάβει κατά καιρούς πολλά μηνύματα που δείχνουν τον τρόπο σκέψης και αιώνιας στήριξης των φίλων της ομάδας. Χαρακτηριστική η αναφορά του φίλου Κώστα που οφείλουμε να… αποθεώσουμε για το αρειανάκι του.

Στο AllAboutARIS έχουμε λάβει κατά καιρούς πολλά μηνύματα που δείχνουν τον τρόπο σκέψης και αιώνιας στήριξης των φίλων της ομάδας. Χαρακτηριστική η αναφορά του φίλου Κώστα που οφείλουμε να… αποθεώσουμε για το αρειανάκι του. Αναλυτικά τα όσα μας έγραψε:

“Μου δίνει κουράγιο να τον ντύνω, να του τραγουδάω συνθήματα και να τον νανουρίζω με ιστορίες θρυλικές του ΑΡΗ μας. Δεν είμαι από αυτούς που λυγίζουν αλλά από εκείνους που στα δύσκολα – τα έχουμε περάσει κι άλλες φορές στο παρελθόν – παθιάζονται ακόμα περισσότερο.Ελπίζω όταν αρχίσει να καταλαβαίνει τον κόσμο γύρω του να έχουμε συνέλθει και να γνωρίσει το Θεό του Πολέμου όπως τον γνώρισα εγώ στα χρόνια του μπασκετικού Γκάλη και του ποδοσφαιρικού Κούη.Ανήκει σε μια νέα γενιά που ελπίζω να μην περάσει όσα περάσαμε εμείς. Πτώση στα σχολικά χρόνια και καζούρα στα λύκεια, πτώση στα φοιτητικά χρόνια και καζούρα στα φοιτητομάγαζα και τα καφενεδάκια και τώρα πτώση στα 33 και καζούρα στη δουλειά και στο γραφείο.Δεν έχουμε ηρεμήσει. Αλλά πάντοτε η απάντηση και η στάση μας ήταν τέτοια που δεν άφηνε στους άλλους περιθώρια για επιβολή,ακόμα κι όταν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις μας πρόδιδαν.Περήφανα και Παθιασμένα.Έτσι θα γίνει και αυτός.Είναι μόλις 85 ημερών και θα ονομαστεί Πέτρος…”

Προτεινόμενα Άρθρα