Στις 25 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ

από AllAboutARIS

Στις 25 Ιουνίου αοποφασίστηκε ότι θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, έπειτα από τη σημερινή σύσκεψη του δ.σ. του φορέα, παρουσία αντιπροσωπείας της διοίκησης της ΠΑΕ και νομικών.

Η 25η Ιουνίου 2014 αποτελεί πλέον ημερομηνία σταθμό στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, αφού τότε αποφασίστηκε ότι θα γινει η τακτική γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, όπου θα ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους και θα παρθούν αποφάσεις σχετικά με το αύριο της ομάδας.

Στη σημερινή ευρεία σύσκεψη μεταξύ ΚΜΑ, ΠΑΕ και νομικών, εμφανίστηκαν από πλευράς ΠΑΕ οι κ.κ. Στεφανίδης και Φουρλίγκας. Αυτό το οποίο αρκέστηκαν να πουν είναι ότι εξετάζουν δύο-τρεις περιπτώσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΑΡΗ, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι που θα συμβεί στις 25 Ιουνίου.

Ο Αργύρης Αργυριάδης από την πλευρά του τοποθετήθηκε εκ νέου για την υπόθεση του άρθρου 106ια, ισχυριζόμενος βέβαια αντιθετα πράγματα από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Γαλανού, ο νομικός του, Θόδωρος Σιμόπουλος. Όσο για τον Γαλανό, αν και κυκλοφόρησε ότι θα παραστεί, τελικά δεν έδωσε το “παρών”.

Λίγη υπομονή ακόμα επομένως για να δούμε ποια θα είναι η οριστική κατάληξη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ, σχετικά με τη κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί και φυσικά ποιος θα αναλάβει τα ηνία της.

Προτεινόμενα Άρθρα