"Από το σάιτ της ΠΑΕ οι συμφωνίες"

από AllAboutARIS

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δεν διαψεύδει την ειδησεογραφία περί συμφωνιών με χορηγούς, αλλά σημειώνει ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από το σαίτ της

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δεν διαψεύδει την ειδησεογραφία περί συμφωνιών με χορηγούς (πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΑΡΗ νωρίτερα σήμερα επιβεβαίωναν το θέμα;), ενώ παράλληλα σωστά σημειώνει ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω του σάιτ της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί επικείμενης συμφωνίας με συγκεκριμένη εταιρεία, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζονται οι επαφές σε ό,τι αφορά το χορηγικό κομμάτι και η οποιαδήποτε συμφωνία ολοκληρωθεί θα ανακοινωθεί μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (www.arisfc.gr).

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση δεν βγήκε τόσο για την συμφωνία με την Pepsi (για την οποία οι ίδιοι οι ιθύννοντες του ΑΡΗ παραδέχονται ότι έχουν προφορική συμφωνία), όσο για την φημολογια περί συμφωνίας με τον Ελληνικό Χρυσό, που έχει μπει στην ζωή όλων των διοικήσεων τα τελευταία δυο χρόνια στον ΑΡΗ και πολλές φορές η αναφορά σε αυτόν οδηγεί πολλούς να προσεγγίζουν το θέμα ως…ταμπού, ενώ θα πρέπει να τεθούν όλες οι παράμετροι και ο κόσμος να αποφασίσει.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσουν οι διοικούντες τον κόσμο ότι έχουν (ή δεν έχουν) συγκεκριμένες προτάσεις με συγκεκριμένα χρήματα και να κληθούν οι έχοντες την ευθύνη να πάρουν τις ανάλογες αποφάσεις. Ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί επιτέλουυς στις 25 Ιουνιου στην ΓΣ της ΚΜΑ…

Προτεινόμενα Άρθρα