Ραντεβού Γαλανού με νομικούς της ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Ένα από τα ραντεβού του κ. Γαλανού για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ- υπό την προυπόθεση συμμετοχής στην Γ εθνική – είναι και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ που χειρίστηκαν νομικά το θεμα της εκκαθάρισης

Ένα από τα ραντεβού του κ. Γαλανού για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ- υπό την προυπόθεση συμμετοχής στην Γ εθνική- είναι και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ που χειρίστηκαν νομικά το θεμα της εκκαθάρισης.

Με δεδομένο όιτ σήμερα το νομικό επιτελείο της αθηναικής ομάδας θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, έχει κλειστεί ένα ραντεβού για να αξιολογηθεί το κατά πόσο η περίπτωση της ΑΕΚ και του ΑΡΗ έχουν κοινά στοιχεία και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από ασφαλιστικά μέτρα και τριτανακοπές από όσους πρώην παράγοντες ή μετόχους έχουν έννομο συφέρον να μην ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία στον ΑΡΗ.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα της εκκαθάρισης είναι ίσως το μεγαλύτερο αγκάθι που θα βρει μπροστά της η πλευρά Γαλανού (αν επιλεχθεί η Γ εθνική) και για αυτό η πλευρά του επιχειρηματία θέλει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Προτεινόμενα Άρθρα