Οι παράπλευρες απώλειες

από AllAboutARIS

Σε μπελάδες βάζει την ΠΑΕ ο αρνητικός θόρυβος γύρω από την συμφωνία με την ιταλική εταιρία ένδυσης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, όπως έγραψε χθες το βράδυ το AllaboutARIS θα τοποθετηθεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης για το θέμα που προέκυψε με τον Γιάννη Κουζούνια και τα δημοσιεύματα ότι είναι ένας εκ των αντιπροσώπων στην Ελλάδα της Macron με την οποία ο ΑΡΗΣ έχει έρθει σε συμφωνία για τον ρουχισμό ενώ αύριο θα αποφασιστεί αν θα κάνει αποδεκτή ή όχι την παραίτησή του.

Το θέμα είναι ότι με την εξέλιξη αυτή και την φημολογία που έχει αναπτυχθεί η ιταλική εταιρία ένδυσης, θορυβημένη από τα όσα γράφτηκαν, σκέφτεται πολυ σοβαρά να ακυρώσει την συμφωνία με την διοίκηση. Κάτι τέτοιο αφενός θα προκαλέσει οικονομική ζημιά στην ΠΑΕ αφού η συμφωνία που έχει γίνει αφορά και την καταβολή ενός σημαντικού ποσού από την εταιρία με τη μορφή χορηγίας και αφετέρου θα πάει ακόμη πιο πίσω το θέμα της ένδυσης της ομάδας για την επόμενη χρονιά με ορατό πλέον τον κίδυνο να έχει ξεκινήσει η προετοιμασία και οι παίκτες να μην έχουν καινούργια ρούχα. Ήδη όπως σας έχει αναφέρει το AllAboutARIS έχει γίνει η επιλογή και των τριών εμφανίσεων για τη νέα σεζόν και έχει ήφη δρομολογηθεί η ποσότητα της πρώτης παραγγελιας που θα ενεργοποιηθεί εφόσον επικυρωθεί η συμμετοχή του ΑΡΗ στη Football league. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμέσως επόμενη πρόταση που έχουν οι κίτρινοι αφορά πού λιγότερα χρήματα ενώ σε περίπτωση ακύρωσης της συμφωνίας χάνεται και η δυνατότητα διεξαγωγής ενός μεγάλου φιλικού στη Θεσσαλονίκη με μια από τις ομαδες που επίσης έχει στο πελατολόγιό της η ιταλική εταιρία. 

 

Προτεινόμενα Άρθρα