«Με 500.000 σβήνουμε χρέη 5 εκ ευρώ»

από AllAboutARIS

Για τη αυριανή γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, στην οποία θα αποφασιστεί η επόμενη μέρα της ΠΑΕ, μίλησε ο Βασίλης Φουρλίγκας.

Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρθηκε σε όσα θα παρουσιάσει η διοίκηση σχετικά με τις δικές της ενέργειες, στην παραίτηση Ψηφίδη, στον Γαλανό αλλά και στα χρήματα που χρειάζονται για να «κινηθεί» η ΠΑΕ.

Αναλυτικότερα είπε:

«Θα μπορούσαμε να βγούμε και να πούμε διάφορα πράγματα. Σαφώς έχουμε κινηθεί προς διάφορες κατευθύνσεις, το τηλεοπτικό, χορηγίες από τον ΟΠΑΠ, όλα αυτά προσπαθούμε να τα λύσουμε. Θα παρουσιάσουμε κάποια πράγματα αύριο κι ελπίζω ο κόσμος να κρίνει σωστά».

Για το τηλεοπτικό: «Σαφώς και δεν θα είναι 300-400.000 που έπαιρναν οι ομάδες τα προηγούμενα χρόνια. Το τηλεοπτικό μας συμβόλαιο θα είναι εφάμιλλο και αντίστοιχο αυτού που πήρε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, που ανέβηκε φέτος από τη Γ’ Εθνική».

Για το αν θα ζητηθεί η βοήθεια του κόσμου: «Ο κόσμος έχει κουραστεί να καλείται να συνεισφέρει. Εμείς θα προσπαθήσουμε με ένα συγκεκριμένο ποσό να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στη Φούτμπολ Λιγκ. Συγχρόνως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παγώσουμε τα χρέη δίνοντας ένα ποσό έναντι. Έχουμε έρθει με όλους τους πιστωτές σε επαφή και έδειξαν όλοι καλή διάθεση, ώστε ο ΑΡΗΣ να παίξει Φούτμπολ Λιγκ και να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς να απειλείται από αφαιρέσεις βαθμών. Συγχρόνως πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τα τρέχοντα έξοδα από την προηγούμενη σεζόν. Με 2,5 εκ. θα είναι βιώσιμη».

Για το ποσό που χρειάζεται για να… ξεμπερδέψει με τα παλιά χρέη προς ιδιώτες: «Αν είχαμε να δώσουμε τις προκαταβολές τα 6-7 εκ. θα ήταν πολύ λιγότερα από 1,5 εκ. νομίζω ότι με 500.000 τα 5 εκ. σίγουρα θα μπορούσαμε να τα σβήσουμε. Με 10-20% και θα καθαρίζαμε πολλά από τα προηγούμενα χρέη. είναι δυνατόν να πτωχεύσουμε τον Άρη για 500.000;».

Για την παραίτηση Ψηφίδη: «Κάποιο μέλος προσανατολίστηκε προς τα εκεί, εκφράσαμε τη διαφωνία μας και τελείωσε εκεί το θέμα. Θα πρέπει να βγαίνουμε να διαψεύδουμε συνέχεια ότι δεν υπάρχει θέμα ΑΦΜ; Εμείς οφείλαμε ως δ.σ. να επαναφέρουμε τον διευθύνοντα σύμβουλο στην τάξη».

Για το άρθρο 106ια: «Σαφώς κι αν είχαμε το 1,5 εκ. θα γινόταν. Όταν θα έρθει η ώρα να γίνει θα γίνει και δεν θα το πάρει χαμπάρι κανένας. το άρθρο 99 το ξεχειλώσαμε».

Για τον Γαλανό: «Πριν ένα μήνα αγόραζε τον Ηρακλή. Μπορεί να έχει κάθε καλή πρόθεση αλλά απουσίαζε τα τελευταία χρόνια. Πριν δύο μήνες που ήταν; Παζάρευε με τον Ηρακλή. Όταν ήταν ο ΑΡΗΣ να μπει στο άρθρο 44 ο Γαλανός ήταν από τους πιστωτές που δεν υπέγραψε για να μπει η ομάδα στο άρθρο και τώρα θέλει να εξυγιάνει τον ΑΡΗ;».

Προτεινόμενα Άρθρα