«Πρέπει να βρούμε λεφτά»

από AllAboutARIS

Η εξεύρεση οικονομικών όρων είναι το κύριο μέλημα της τριμελούς επιτροπής, που συστήθηκε μετά τη συνεδρίαση του ΑΣ ΑΡΗΣ για το τμήμα βόλεϊ.

Ο Σάββας Αναστασίου, μέλος της επιτροπής, μίλησε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» για την επόμενη μέρα του ΤΑΠ.

«Είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Το πρώτο και το πιο κύριο μέλημα της επιτροπής είναι η εξεύρεση οικονομικών πόρων. Είναι ένα μεγάλο θέμα που αν δεν εξασφαλιστεί δεν μπορούν να γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Δεν θέλω να μιλάω με ‘θα’, όπως η προηγούμενη διοίκηση. Θέλω πρώτα να εξασφαλίσω κάποια πράγματα και να μιλήσω μετά τον εκάστοτε προπονητή και τους παίκτες, όσους βρίσκονται στο τμήμα ή με κάποια νέα παιδιά», είπε αρχικά το μέλος του δ.σ. της διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: «Δεν μπορώ να υπόσχομαι πράγματα χωρίς να έχω κάποιες εμπράγματες εξασφαλίσεις. Υπάρχει μία φυγή, του Κυριακίδη, του Γκαρά, είναι λυπηρό αυτό αλλά τη δεδομένη στιγμή προσπαθούμε πρώτα να βρούμε οικονομικούς πόρους, μέχρι τις 7 Ιουλίου, που είναι ας πούμε η προαδειοδότηση».

Ο κ. Αναστασίου ήρθε σε δύσκολη θέση και απέφυγε διακριτικά να σχολιάσει την παρουσία του Κώστα Χαριτωνίδη στην τριμελή επιτροπή, την ώρα που ο ίδιος μαζί με τον Θωμά Γιώτα «έτρεξαν» και πέρσι την ομάδα βόλεϊ, σε μία χρονιά με αρκετά ευτράπελα.

Για τον Χάρη Παπαγεωργίου είπε: «Θέλαμε να αλλάξουμε σελίδα, είναι αδιάφθορος, καθαρός, σημαία, τιμή μας που τον έχουμε».

Για το ποδόσφαιρο «Θα περιμένουμε και την αυριανή συνέλευση της ΚΜΑ και μετά θα πάρει θέση ο ερασιτέχνης. οι εξελίξεις τρέχουν πριν από εμάς για εμάς. Πέμπτη ή Παρασκευή θα έχουμε πάρει κι εμείς τη δική μας απόφαση».

Προτεινόμενα Άρθρα