Το πικρό αντίο στην καψούρα του

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Αγγελούδης έχει… τρέλα με τον ΑΡΗ αλλά οι συνθήκες δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην αγαπημένη του ομάδα…

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά χρόνια ο Νίκος Αγγελούδης τα έκανε στον Ηρακλή. Εντυπωσίασε στα τμήματα υποδομής όντας πρώτος σκόρερ κάθε χρόνο. Στα 18-19 του χρόνια οι «κυανόλευκοι» επιβραβεύουν τις επιδόσεις του «μικρού» και του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Λίγο καιρό μετά ο ΑΡΗΣ σε φιλικό επίπεδο κάνει κάποιες συνομιλίες μαζί του για το μέλλον, όχι για το παρών αλλά για το μέλλον. Ο ίδιος όμως δεν κρατιέται. Κολακεύεται με το ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα που αγαπάει από μωρό και επιλέγει να φύγει από τον Ηρακλή και να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όχι όμως στην πρώτη ομάδα αλλά στην δεύτερη!

Δεν τον ένοιαζε. Πίστευε στις δυνατότητές του. Ήταν σίγουρος πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα… Να παίξει δηλαδή με την πρώτη ομάδα του ΑΡΗ. Με κεκτημένη ταχύτητα από τον Ηρακλή πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την under 21.

Στα 19 του σκόραρε κατά ριπάς. Πήρε από το… χέρι την δεύτερη ομάδα και με τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ματς την έφτασε στην κορυφή.
Κάπου εκεί ήρθε και η επιβράβευση. Ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του ΑΡΗ και περίμενε να πάρει την πρώτη του… γεύση σε επίσημο παιχνίδι. Αυτή ήρθε στις 27 Αυγούστου του 2011 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Στο 61’ αντικατέστησε τον Κάρλος Τόχα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ και να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη (0-0). Αυτή ήταν και η μοναδική του συμμετοχή εκείνη τη χρονιά. 

Σαφώς άξιζε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν της πήρε. Ο Σάκης Τσιώλης δεν τον πίστεψε. Έτσι ζήτησε να πάει κάπου δανεικός. Έπαιξε στο δεύτερο μισό της χρονιάς στη Δόξα Δράμας με τον Μάκη Κατσαβάκη να μην του δίνει τις ευκαιρίες που θα ήθελε.

Ο Κατσαβάκης, ο Αλκαράθ και το γκολ με Πανιώνιο

Την επόμενη χρονιά επιστρέφει στον ΑΡΗ με μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Σε μια άλλη εποχή όπου έχουν αλλάξει τα πάντα. Για κακή του τύχη προπονητής αναλαμβάνει ο Κατσαβάκης. Στην προετοιμασία δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα. Μοναδική του συμμετοχή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (μισή ώρα). Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο Αλκαράθ και αλλάζουν τα δεδομένα. Αν και δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα του δίνει τις πρώτες ευκαιρίες με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα στο Πρωτάθλημα έρχεται με τον Πανιώνιο όπου και παίζει για πρώτη φορά βασικός. Μάλιστα ο ΑΡΗΣ κερδίζει με 2-1.

Δεύτερο σερί ματς βασικός με ΟΦΗ. Ενώ στο επόμενο σκοράρει με τον Ολυμπιακό μπαίνοντας ως αλλαγή με προπονητή τον Μιχαλήτσο. Από εκείνο το σημείο έπειτα είναι βασική επιλογή.  Πρόπερσι έπαιξε συνολικά σε 12 παιχνίδια, στα τέσσερα βασικός. Συνολικά είχε 450 λεπτά συμμετοχής και τέσσερα γκολ.

Πέρυσι στη… μαύρη χρονιά αν και θα περίμενε κανείς να αποτελέσει μία από τις βασικές λύσεις δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Είχε μεν 17 συμμετοχές αλλά πολλές από αυτές ήταν ολιγόλεπτες. Αυτός που δεν τον πίστεψε καθόλου ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλός ο οποίος σε 3 ματς τον έβαλε στις καθυστερήσεις του αγώνα!  Του έκανε ψυχολογικό πόλεμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί. Πέρυσι λοιπόν σε 17 ματς (6 μόλις βασικός) είχε 626 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ. 

Καμία σοβαρή πρόταση και αποχώρηση 

Ακόμη και έτσι όμως ο 23χρονος επιθετικός δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα. Το μόνο που ζήτησε ήταν μια πρόταση που δεν θα τον… προσβάλει. Αυτή η πρόταση δεν ήρθε ποτέ. Αποφάσισε να αποχωρήσει με μια μεγάλη πίκρα. Είναι δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά κάποιων αλλά δεν κρατάει κακία. Εύχεται η αγαπημένη του ομάδα να βγει από το αγωνιστικό και διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και ελπίζει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών έστω και με αυτόν να αγωνίζεται με άλλα χρώματα. 

Για τον ίδιο και μόνο που είχε την τιμή να φορέσει το περιβραχιόνιο του ΑΡΗ στο μπράτσο αξίζει όσο τίποτε άλλο…

Προτεινόμενα Άρθρα