Μία περίοδος κλείνει…

από AllAboutARIS

Ο νεαρός μέσος θα περάσει την πόρτα της εξόδου μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στον ΑΡΗ

Στον ΑΡΗ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ελεύσεις παικτών, παρά μόνο ανανεώσεις και αποχωρήσεις. Μία από αυτές είναι και του Μπάμπη Οικονομόπουλου, ο οποίος χτες ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο 23χρόνος ανασταλτικός μέσος αποχωρεί μετά από έξι χρόνια από τον ΑΡΗ, Ηταν το 2008 όταν εντάχθηκε στις ακαδημίες της ομάδας, προερχόμενος από τον Αστέρα Μαγούλας κλείνοντας ουσιαστικά ένα κύκλο αφού ήταν από πέρσι κιόλας ο παλιότερος παίκτης στο ρόστερ αν και μόλις 23 ετών. Ο Οικονομόπουλος κατά κάποιο τρόπο ήταν αυτός που συνέδεε δυο εποχές στον ΑΡΗ. Αυτή των παχιών αγελάδων και της έντονης λατινικοποίησης όντας από τους λίγους έλληνε ςπου προωθήθηκαν από την δεύτερη ομάδα και φυσικά των δυο τελευταίων ετών που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από οικονομικά προβλήματα.  

Ο Μαζίνιο τον ξεχώρισε  και το καλοκαίρι του 2009 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κίτρινους», την φανέλα των οποίων φόρεσε επί Κούπερ, σε αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2011-2012 παραχωρήθηκε δανεικός στον Βύζαντα Μεγάρων, επέστρεψε βελτιωμένος και τις επόμενες δύο σεζόν πήρε πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Συνολικά με τον ΑΡΗ αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Από τους παίκτες που ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα και η αποχώρηση του, μαζί με αυτή του Αγγελούδη, σηματοδοτούν το τέλος μίας γενιάς στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα