Τα είπε με τους οργανωμένους ο Γαλανός

από AllAboutARIS

Δίωρη συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών είχε με την επιστροφή του από την Αθήνα ο Γιώργος Γαλανός. Διαψεύδουν Παπαγεωργίου και Στεφανίδης ότι δέχτηκαν κλήση.

Ο επιχειρηματίας τους γνωστοποίησε ότι είναι θετικά τα νέα από την Αθήνα και ότι μπορεί να γίνει η εκκαθάριση εφόσον κινηθεί άμεσα η διαδικασία. Μάλιστα αναζήτησαν τηλεφωνικά τον πρόεδρο του ΑΣ, Χάρη Παπαγεωργίου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πάνο Στεφανίδη, χωρίς να τους βρουν, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους παριστάμενους. Η πλευρά Παπαγεωργίου και Στεφανίδη σημειώνουν πάντως ότι δεν είχαν καμία κλήση από την πλευρά Γαλανού. Αργότερα όπως σημειώνουμε σε αλλο ρεπορταζ μιλησαν Στεφανίδης-Γαλανός.
Από τις επαφές του Γαλανού στην Αθήνα αυτό που προέκυψε, σύμφωνα πάντα με όσα ο ίδιος ισχυρίζεται, είναι ότι θα πρέπει να δηλώσει η ΠΑΕ αδυναμία βιωσιμότητας στη Β’ Εθνική και να δρομολογήσει μετά τις εξελίξεις ο Ερασιτέχνης. Θα έπρεπε μάλιστα να κατεβεί αύριο στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΑΣ και να ζητήσει από την ΕΠΟ παράταση λίγων ημερών για να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Η ουσία είναι πάντως ότι θέμα Γ` Εθνικής δεν τίθεται σύμφωνα με ΚΜΑ και ΑΣ, αφού οι δύο μεγαλομέτοχοι, έχουν τοποθετηθεί και εξηγήσει πολλές φορές τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί κατα την εκτιμηση τους, να προχωρήσει μία τέτοια απόφαση. Οι λόγοι είναι οι νομικές ευθύνες που θα προκύψουν για τους ίδιους αλλά και η αντίδραση- που ισχυρίζονται ΚΜΑ και ΑΣ ότι θα υπάρξει- των πρώην παραγόντων, οι οποίοι με δικαστικές ενέργειες θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ και θα τη διατηρήσουν στη Β` Εθνική. Με απλά λόγια ο φόβος επιστροφής του Σκορδα στην ΠΑΕ, διατηρεί τον Στεφανιδη στην διοίκηση και την ομάδα στην Β!

Προτεινόμενα Άρθρα