Θρίαμβος του Αστέρα, τραγωδία στο Περιστέρι

από AllAboutARIS

Ο Αστέρας Τρίπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του προκρίνεται στα πλέι οφ του Europa League, καθώς νίκησε 3-1 τη γερμανική Μάιντς. Βατερλό για τον Ατρόμητο, που αποκλείστηκε.

Η Τρίπολη πανηγυρίζει μια μεγάλη πρόκριση, κόντρα στους Γερμανούς που ήταν το φαβορί. Ο Ντε Μπλάσις στο 30’ έκανε το 1-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως στο 39’ ο Κου πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που αναζητούσε η Μάιντς. Ο Αστέρας δεν το έβαλε κάτω και στο 68’ ο Μάτσα έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1. Οι Αρκάδες ήθελαν κι γκολ και το πέτυχε πάλι ο Μάτσα στο 86’ δίνοντας την πρόκριση στον Αστέρα.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος παρά το 1-2 του πρώτου εκτός έδρας αγώνα, κατάφερε να χάσει 3-1 στο Περιστέρι από την Σεράγεβο και να μείνει εκτός διοργάνωσης. Οι Βόσνιοι στο 24’ και το 80’ πέτυχαν δύο γκολ που τους έδιναν πρόκριση, όμως ο Ταυλαρίδης στο 86’ μείωσε σε 1-2 και έστειλε το ματς στην παράταση. Ο κάκιστος Ατρόμητος δεν απέφυγε το μοιραίο, όταν η Σεράγεβο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης (κι αφού είχαν ένα δοκάρι) πέτυχαν το τελικό 3-1.

Προτεινόμενα Άρθρα