"Μην αφήσετε Τον ΑΡΗ να πεθάνει μαζί μου"

από AllAboutARIS

Τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια ενός μεγάλου αρειανού…

Ο ΑΡΗΣ έστω και την τελευταία στιγμή κατάφερε να συμπληρώσει ένα ρόστερ και να αγωνιστεί στην Γ εθνική. Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν και πλέον προγραμματίζει την επιστροφή της σε δυο χρόνια στην Λίγκα. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που το τελευταίο διάστημα έφυγαν με το…μαράζι της τραγικής κατάστασης του συλλόγου και σε κάθε περίπτωση χθες θα έσκαγαν ένα χαμόγελο για το restart.

Ο Άκης Πυργίδης ήταν ένας από τους ανθρώπους που πρόσφερε πολλά και ανιδιοτελώς στον ΑΡΗ. Τόσο στο μπάσκετ, όπου διετέλεσε έφορος επί σειρά ετών, όσο και στο ποδόσφαιρο που κάθε χρόνο μαζί με 2-3 “κολλητούς” του Αρειανούς επιχειρηματίες έκλειναν θέση σε μία από τις σουίτες του γηπέδου. Ο σπουδαίος αυτός Αρειανός την προηγούμενη μέρα από τον θάνατό του στην κυριολεξία συγκλόνισε με τα όσα είπε στους “κολλητούς” του… συναρειανούς.

Ήταν οι μέρες που κανείς δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία θα έπαιζε ο ΑΡΗΣ και τα… δικαστήρια είχαν τον πρώτο λόγο. Φώναξε όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά του για να τον…αποχαιρετήσουν στην ουσία και με τα λόγια του απέδειξε την τεράστια αγάπη γα αυτό τον σύλλογο: “Μην αφήσετε τον ΑΡΗ να πεθάνει μαζί μου”, ήταν τα λόγια ενός ανθρώπου που ακόμα και στις τελευταίες του στιγμές είχε στο μυαλό του τον αγαπημένο του σύλλογο. Πόσο αλήθεια λείπουν τέτοιοι Αρειανοί από τον ΑΡΗ;

Προτεινόμενα Άρθρα