Τον ξελάσπωσε ο Πόι

από AllAboutARIS

Ο αργεντινός ήταν ο καλύτερος παίκτης της νίκης του ΑΡΗ με ένα γκολ και δυο ασιστ.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ:
Σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι ήταν θεατής και η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν να επαναφέρει την μπάλα όποτε του την γύριζαν οι συμπαίκτες του. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε αφού το ανάποδο του Μήτσικα ήταν άπιαστο.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 
Παίζοντας με τον Πόι πιο πολύ στην πλευρά του βρήκε τον παίκτη με τον οποίο μπορεί να βγάζει συνεργασίες. Ανέβηκε και πάλι πολλές φορές και αυτή τη φορά οι σέντρες του ήταν σαφώς πιο επικίνδυνες από την προηγούμενη φορά. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης λόγω εμπειρίας.

ΛΙΟΛΙΟΣ:
Με δυο διαφορετικά πρόσωπα. Ένα πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο αφού από τα πόδια του εκδηλώθηκαν αρκετές από τις επιθέσεις του ΑΡΗ και ένα λιγότερο καλό στο δεύτερο όταν τον έκλεισαν καλύτερα οι παίκτες του Αγιονερίου και περιόρισε τα ανεβάσματά του. Οι περισσότερες πάντως σέντρες του δεν βρήκαν στόχο.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ:
Ο πορτογάλος πιο πολύ έπαιξε χαφ παρά στόπερ. Άλλωστε δεν χρειάστηκε η αμυντική του συνεισφορά παρά ελάχιστες φορές στις οποίες αντέδρασε γρήγορα και σωστά. Ειδικά στην επανάληψη ανέβηκε πολύ για να καλύψει την έλλειψη έμπνευσης στα και από δική του κεφαλιά προήρθε το δεύτερο γκολ.

ΓΚΟΛΙΑΣ:
Πολύ πιο βελτιωμένος από το παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό. Βέβαια δεν πιέστηκε καθόλου είναι η αλήθεια. Με κύριο προσόν την ταχύτητά του καθάρισε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις εν τη γενέσει τους. Θα δοκιμαστεί σε πιο δύσκολα παιχνίδια.

ΣΟΥΝΑΣ:
Στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης ήταν ο κινητήριος μοχλός του ΑΡΗ. Από τα πόδια του ξεκινούσαν σχεδόν τα πάντα αφού αμέσως «έδεσε» με τους Πόι και Παπαδόπουλο που διαθέτουν εξίσου καλή τεχνική κατάρτιση. Πολύ καλή η ασίστ του στην ευκαιρία του Ρένια. Είχε και 2-3 σουτ προς την εστία. Κουράστηκε λίγο στο τέλος.

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ:
Στο ντεμπούτο του έπαιξε σε θέση που δεν τη γνωρίζει και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Έκανε τα απολύτως απαραίτητα αλλά τα έκανε σωστά και χωρίς υπερβολές δείχνοντας ότι με την εμπειρία του θα βοηθήσει σε αρκετές θέσεις. Μόλις αποχώρησε ο Παπαδόπουλος πέρασε αριστερό χαφ.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:
Ενώ έχει διάθεση και κάνει αυτά που του λέει ο προπονητής του κάτι του λείπει και τα αφήνει στη μέση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, ίσως λόγω κόπωσης ήταν μια.. φάση πίσω αναγκάζοντας τον προπονητή του και σωστά να τον αντικαταστήσει.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
Ντεμπούτο και για τον 22χρονο παίκτη που έδειξε ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά και εκτελεστική δεινότητα στη μοναδική φάση που του δόθηκε ανοίγοντας το σκορ. Έβγαλε μερικές καλές συνεργασίες με Σουνά και Λιόλιο ενώ… έχει και το σουτ. Στην επανάληψη σταδιακά φάνηκε η έλλειψη αγώνων με συνέπεια να αντικατασταθεί.

ΡΕΝΙΑ:
Απώλεσε ακόμη μια ευκαιρία που του έδωσε ο Καλαιτζίδης παίζοντας δεύτερος επιθετικός. Δεν ήταν τόσο κακός αλλά η ευκαιρία που έχασε στο 33΄ από την καταπληκτική ενέργεια του Σουνά που τον έβγαλε απέναντι στον Καλογεράκη απλά δεν χάνεται. Αυτή την ευκαιρία… πλήρωσε και ανάγκασε τον προπονητή του να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο.

ΠΟΙ:
Όλα τα λεφτά. Ο αργεντινός υπέγραψε την νίκη του ΑΡΗ με ένα γκολ και δυο ασίστ και παρουσία τέτοια που συν τω χρόνω θα προσφέρει πολλά στον ΑΡΗ. Με την τεράστια εμπειρία του έκανε τη διαφορά χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να κάνει και κάτι το υπερβολικό. Πολύτιμη προσθήκη έστω και στο παραπέντε.  

ΑΛΛΑΓΕΣ
ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε με την έναρξη της επανάληψης στη θέση του Ρένια αλλά δεν άλλαξε κάτι ούτε με την δική του παρουσία που περιορίστηκε σε 2-3 ανεπιτυχείς προσπάθειες από τα αριστερά.
ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ ο νεαρός που μπήκε στο τέλος. Έχει καλή τεχνική, βλέπει γήπεδο και με την ταχύτητά του θα βοηθήσει.
ΓΚΙΝΟ: Έπαιξε λίγο στο τέλος και δεν κρίνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα