«Για μένα είναι ο ΑΡΗΣ της Ευρώπης» (vid)

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Απόστολος Κομπόλιας, μίλησε μετά το ματς για το ισόπαλο 0-0 με τον ΑΡΗ.

Ευχαριστημένος και περήφανος για τους παίκτες του Ηρακλή Αμπελοκήπων δήλωσε ο Απόστολος Κομπόλιας. Μεγαλύτερη αίσθηση όμως έκαναν οι δηλώσεις του για τον ΑΡΗ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά προπαντός από την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν συγκλονιστική σε όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών. Πρωταγωνιστής ήταν το πνεύμα και μετά το σώμα. Διαχειριστήκαμε το ρυθμό του ΑΡΗ και ίσως στο τέλος δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Είμαι περήφανος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, γιατί μία τέτοια εμφάνιση κόντρα στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, που για μένα είναι ο ΑΡΗΣ της Ευρώπης και όχι ο ΑΡΗΣ της Γ’ Εθνικής παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις», είπε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Για το αν ο ΑΡΗΣ μπορεί να βγει πρωταθλητής και το πώς τον είδε σήμερα, τόνισε: «Μέσα από την καρδιά μου θέλω να βγει αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Φάνηκε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Το θέλω με το μπορώ έχει μεγάλη διαφορά. Εγώ σαν προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων θέλω ο ΑΡΗΣ όχι να ανέβει στην Α’ Εθνική αλλά να παίζει μόνιμα στην Ευρώπη».

Προτεινόμενα Άρθρα