“Μόνο ο ΑΣ μπορεί να απολύσει- Παραμένει ο Καλαιτζίδης”

από AllAboutARIS

Ο Ερασιτέχνης με τοποθέτηση του Προέδρου του σημειώνει πως δεν μπορεί ο κ. Γαλανός να απολύσει τον κ. Καλαιτζίδη και πως ο προπονητής συνεχίζει κανονικά!

Απίστευτα γεγονότα για μία ακόμα φορά στον ΑΡΗ. Μετά την κίνηση του κ. Γαλανού, το AllAboutARIS ζήτησε την τοποθέτηση και του ΑΣ με δεδομένη την χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση. Ο Πρόεδρος Τάσος Οικονόμου ήταν ξεκάθαρος και στην ουσία “ακυρώνει” την απόφαση του κ. Γαλανού: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή.

Δεν μπορεί ο κ. Γαλανός και κανένας από τους ανθρώπους των τμημάτων που τα διαχειρίζονται να διώξει τον προπονητή. Δεν μπορεί ο έφορος ενός τμήματος να απολύσει. Μπορεί να εισηγηθεί την απομάκρυνση και στην συνέχεια να αποφασίσει το ΔΣ του ΑΣ, αλλά ο κ. Γαλανός δεν μας ενημέρωσε για τίποτα.

Δεν μπορεί συνεπώς να απολύσει τον προπονητή ο κ. Γαλανός, παρά μόνο ο ΑΣ και για εμάς δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή, όπως σημειώσαμε και στην ανακοίνωσή μας. Ο κ. Καλαιτζίδης παραμένει προπονητής του ΑΡΗ με δεδομένο άλλωστε ότι υπάρχει και συμφωνητικό μαζί του που έχει υπογράψει ο ΑΣ”.

Προτεινόμενα Άρθρα