Επιτέλους… Σουνάς

από AllAboutARIS

Η καλή παρουσία του νεαρού χαφ και η ελπίδα να αποτελέσει αφετηρία ανάδειξης των ικανοτήτων του στην πραγματική τους διάσταση.

Τις δυνατότητες τις έχει. Το ταλέντο επίσης. Διανύοντας ήδη την 3η του χρονιά στον ΑΡΗ έχει και την εμπειρία παρότι έχει μόλις κλείσει τα 20 χρόνια. Ο Δημήτρης Σουνάς είναι για πολλούς φέτος το βαρόμετρο του ΑΡΗ. Αν είναι αυτός σε καλή μέρα, ανεβαίνει όλος ο ΑΡΗΣ. Οι μέτριες ως σήμερα εμφανίσεις του, γέμισαν αμφιβολία αν τελικά μπορεί να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Να γίνει ο ηγέτης της. Από μειράκιο… να γίνει άντρας και παράλληλα όπλισαν όλους όσους τον περιμένουν στη γωνία και τον θεωρούν ένα ακόμη υπερεκτιμημένο ταλέντο.

Η εμφάνισή του στην Ελευθερούπολη, τα δυο γκολ που σημείωσε και χάρισαν τη νίκη αλλά και η εν γένει βελτιωμένη παρουσία του ίσως αποτελέσουν την απαρχή για καλύτερες εμφανίσεις του νεαρού μεσοεπιθετικού. Να του δώσουν την ψυχολογία να κάνει το ξεπέταγμα που όλοι περιμένουν ώστε να παρουσιάσει τις ικανότητές του στην πραγματική τους διάσταση και όχι αποσπασματικά. Αυτό που χρειάζεται είναι ασφαλώς μια συνέχεια και όχι μια αναλαμπή. Να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή του και εκτός από το οργανωτικό κομμάτι να δώσει και γκολ όπως χθες.

Προτεινόμενα Άρθρα