"Παλαίμαχοι γύρω από τον Πρόεδρο"

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Φοιρός τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον ΑΡΗ και όχι μόνο

Ο Γιώργος Φοιρός τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον ΑΡΗ και όχι μόνο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στον Αρενα:

Για την κατάσταση στον Άρη:

«Καλύτερα να μην είχα δικαιωθεί με αυτά που έλεγα και να ήταν καλύτερα ο Άρης. Το είχα πει για τον κ. Στεφανίδη και τα άλλα 3-4 άτομα. Δεν ήταν αρκετά άτομα για να διοικήσουν και δεν γνώριζαν και τα πράγματα. Κανένας Αρειανός δεν περίμενε η ομάδα ν παίξει στη Γ΄. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και σαν ποδοσφαιριστές όταν ακούγαμε Άρης, νιώθαμε ένα δέος. Τώρα το σκηνικό άλλαξε, έγιναν κάποια λάθη και σκεφτόμουν πως όλες οι μεγάλες ομάδες όπως Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν 10-15 άτομα γύρω από τον πρόεδρο. Πως είναι δυνατόν οι παράγοντες του Άρη να μην σέβονται τους παλιούς ποδοσφαιριστές και να τους έχουν δίπλα τους; Άκουσα πως ο κ. Γαλανός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Χαριστέα, γιατί δεν τον παρακαλεί να έρθει; Δεν έχουν γνώσεις αυτοί οι άνθρωποι για το πώς θα διοικήσουν. Από το καλοκαίρι έχουν γίνει πολλά λάθη. Όταν ήμουν εγώ εκεί δούλευα σχεδόν τζάμπα για έξι μήνες. Ο Στεφανίδης έφερε άλλον προπονητή και του έδωσε 30.000 ευρώ προκαταβολή. Το βιογραφικό μου εμένα είναι πιο γεμάτο από του Καλαιτζίδη. Με έδιωξε όταν δούλευα τζάμπα.

Για τις κόντρες που είχε:

“Είχα κόντρα με τον προηγούμενο πρόεδρο του Super 3. Την είχα λήξει όμως εκείνη τη κόντρα. Η επόμενη γενιά του Super 3 δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Με τον Σαουρίδη είχε γίνει μια άλλη κόντρα».

Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη:

«Η τελευταία απογοήτευση μου στοίχισε πάρα πολύ. Είχα γνώσεις από αυτές τις κατηγορίες και θεωρούσα πως μπορούσα να βοηθήσω. Αισθάνθηκα μεγάλη πικρία όταν μου φέρθηκε έτσι ο Στεφανίδης».

Για το αν  Άρης μπορεί να ανεβεί την Γ΄εθνική:

«Βλέπω ότι χάνουν βαθμούς και οι άλλες ομάδες και κυρίως ο Πανσερραϊκός. Αν γίνουν σοβαρές και προγραμματισμένες κινήσεις και τον Ιανουάριο και ο Άρης μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις, στον δεύτερο γύρο δεν θα έχει πρόβλημα».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος:

«Αυτό ήταν καλό λόγω των τραυματισμών και για να μπορέσουμε να δουλέψουμε περισσότερο».

Προτεινόμενα Άρθρα