Επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι για θλάση του Γκόλια

από AllAboutARIS

Για την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη Θύελλα

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (17/12, 15:00) με τη Θύελλα Φιλώτα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Νίκος Γκόλιας, που υπέστη θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό (ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας), θα επιστρέψει στις προπονήσεις τις αρχές του νέου χρόνου.

Να σημειωθεί ότι στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Φλώρινας θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο κυριακάτικο ματς.

Για αύριο, Τρίτη, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη Θύελλα.

Ενημέρωση από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα

Προτεινόμενα Άρθρα