"Ολοι μία γροθιά για την άνοδο"

από AllAboutARIS

Ο Βραζιλιάνος τοποθετήθηκε για την αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας

Μήνυμα ενότητας εν όψει της συνέχειας έστειλε ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με τις αλλαγές στα διοικητικά του ΑΡΗ και την έλευση του Αλεξ Κάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Όταν ήρθα στον Άρη, ήρθα για να μείνω πολύ καιρό. Ήρθα για να δουλέψω σε βάθος χρόνου και να φέρω τον Άρη εκεί που του αξίζει. Από εκεί και πέρα η παρουσία του οποιουδήποτε προπονητή εξαρτάται από την διοίκηση και τα αποτελέσματα».

Για τις αλλαγές στο τεχνικό τιμ και την ομάδα των συνεργατών του: «Επισήμως δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την πλευρά του κ. Κάλας. Δεν είχα κάποια επίσημη ενημέρωση για τις αλλαγές αυτές. Όλοι δουλεύουμε για τον Άρη. Εμείς ερχόμαστε και περνάμε, μόνο ο Άρης μένει».

Για το αν έκανε την δική του «παρέμβαση» στο να παραμείνει ο Τοπαλίδης: «Χθες παρουσιάστηκε ο κ. Γιακουμίδης. Μετέφερε ένα μήνυμα του κ. Κάλας. Ότι θα ήθελε να παραμείνει ο κ.Τοπαλίδης. Τότε πήρα το λόγο από την πλευρά μου και τόνισα ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μαζί μας έναν πρωταθλητή Ευρώπης, όπως ακριβώς και η ΕΠΟ έχει τον Γιώργο Καραγκούνη».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Όπως σας είπα και πριν δεν έχω ακόμα κάποια συνάντηση επίσημη.Θα πρέπει να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για την ενίσχυση».

Τέλος, ο Πάουλο Κάμπος έστειλε το δικό του μήνυμα σε Κάλας και κόσμο: «Nα πω από την πλευρά μου στον κ. Κάλας  και τους συνεργάτες του ότι είμαστε όλοι ενωμένοι, μία οικογένεια, καλοί χαρακτήρες και μία γροθιά με την άνοδο».

Προτεινόμενα Άρθρα