"Ενα μεγάλο ψέμα…"

από AllAboutARIS

"Χρειαζόμαστε παίκτες σύντομα"

Στην ατυχία του ΑΡΗ να σκοράρει απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στάθηκε ο Πάουλο Κάμπος στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: 

Για τον αγώνα: “Είμαστε λυπημένοι που δεν προσφέραμε στον κόσμο τους τρεις βαθμούς που αξίζαμε. Δεν ήταν η μέρα μας. Ημασταν άτυχοι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας των αντιπάλων ήταν σε πολύ καλή μέρα, όπως και τυχερός. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

Οι παίκτες κρατούν υψηλό το πνεύμα τους και είμαι περήφανος για τη συμπεριφορά τους. Φυσικά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε”.

Για το πως νιώθει που η ομάδα δεν έφτασε στη νίκη και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: “Ηταν ατυχία. Μία ασυνήθιστα άτυχη μέρα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά”.

Για τις εκτελέσεις των πέναλτι και αν δόθηκε εντολή στον Σουνά: “Οι Σουνάς, Καπνίδης και Παπαδόπουλος δουλεύουν στα πέναλτι. Ο Σουνάς ήταν έτοιμος για το πέναλτι, αλλά έπρεπε να τη ρίξει χαμηλά”.

Για την ενίσχυση της ομάδας: “Φυσικά και χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Σήμερα αρκετοί ήταν κάτω των 20 ετών. Εχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας. Υπάρχει η μεταβατική περίοδος στα διοικητικά, που έφερε μία καθυστέρηση. Χρειαζόμαστε παίκτες σύντομα”.

Για την αποχώρηση των Μπουγιουκλή, Τοπαλίδη και Σίτσα: “Είναι φυσιολογικό με τις νέες διοικήσεις, θα φέρνουν τους ανθρώπους τους οποίους πιστεύουν. Εγώ είμαι στεναχωρημένος, γιατί έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους. Το ότι ήμασταν πρώτοι, ήταν επίτευγμα όλων. Καταλαβαίνω όμως ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό”.

Για το πότε θα υπάρχουν στα μεταγραφικά : “Περιμένω. Υπάρχουν πολλές διοικητικές διαδικασίες, αλλά τρέχουν και αυτό. Είναι σημαντικό να έχουμε την επόμενη εβδομάδα ένα μίτινγκ, στο οποίο δούμε τι παίκτες θέλουμε”. 

Για το παιχνίδι Κυπέλλου: “Μετά το παιχνίδι με το Σουφλί μέχρι και σήμερα, είχα προγραμματίσει τρία φιλικά. Η αλλαγή όμως στη διοίκηση με ανάγκασε να τα ακύρωσω. Η ομάδα που έπαιξε με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο, θα είναι αυτή που θα παίξει και την Τετάρτη. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες”.

Προτεινόμενα Άρθρα