Ενα… ευεργετικό 9ήμερο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ικανοποιητικός χρόνος για την ομάδα για διάφορα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει

Η ολοκλήρωση του αγώνα με την Καβάλα σήμανε την έναρξη ενός 9ημέρου μέχρι το επόμενο παιχνίδι του ΑΡΗ, ο οποίος μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από αυτό το χρονικό διάστημα.

Η διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής την μεθεπόμενη Τετάρτη δίνει το χρονικό περιθώριο στους “κίτρινους” για αρκετά ζητήματα, με βασικό αυτό των Σανιά και Ν` Λουντούλου. Μέσα στις επόμενες μέρες λογικά θα διευθετηθεί το θέμα των δύο παικτών και έτσι θα προλάβουν να δώσουν το “παρών” στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Μέχρι τότε θα γίνει και ένας αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος και ο Νίκος Γκόλιας, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και ο Κάμπος περιμένει να τον έχει στη διάθεση του, αφού λείπει από την ομάδα και αυτό φαίνεται.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται επίσης και το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με τον Πάουλο Κάμπος, ο οποίος για την ώρα δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας και αναζητείται ο τρόπος για να αλλάξει η κατάσταση, που μόνο εύκολη δεν είναι για τον ΑΡΗ.

Επίσης, η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων μέσα στις επόμενες μέρες βοηθάει ώστε να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βάση στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και στην απόκτηση ενός επιθετικού, η οποία βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα φυσικά ο Κάμπος θα μπορέσει να δουλέψει πιο ελεύθερα με τους παίκτες, νέους και παλιούς, προετοιμάζοντας όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Προτεινόμενα Άρθρα