Διπλή συνάντηση με ΑΣ και Καλαιτζίδη

από AllAboutARIS

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, παρουσία των Οικονόμου, Τσούλια, Ταουξίδη, Μουντζέλη, Ιωάννου με τον Πάουλο Κάμπος και τον εκπρόσωπό του.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση  των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, παρουσία των Οικονόμου, Τσούλια, Ταουξίδη, Μουντζέλη, Ιωάννου με τον Πάουλο Κάμπος και τον εκπρόσωπό του.

Οι ιθύνοντες του ΑΣ τόνισαν στον Βραζιλιάνο ότι τον θέλουν στην ομάδα, αλλά του εξήγησαν το πρόβλημα που υπάρχει με την ΕΠΟ. Πάντως και οι δυο πλευρές φάνηκαν να συμφωνούν ότι μπορεί να πάνε στη  μεσοβέζικη λύση του να συνεχίσει ο Κάμπος από την κερκίδα και χωρίς να κάθεται στον πάγκο με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Αυτό εκφράστηκε από 1-2 συμβούλους, αλλά όχι ως απόφαση του ΑΣ. Σε αυτό φάνηκε πιο διαλλακτικός και ο ίδιος ο Κάμπος που μέχρι χθες το απέκλειε.

Πλέον έχει ξεκινήσει η συνάντηση και με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη, παρουσία του Τάσου Οικονόμου για να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις και αν θα παραμείνει ο Κάμπος ως προπονητής χωρις δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο ή αν θα λυθεί η συνεργασία για να έρθει ένας άλλος προπονητής.

Προτεινόμενα Άρθρα