"Εκπληκτικός επαγγελματίας"

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Νιόπλιας ξέρει πολύ καλά τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξέρει πολύ καλά τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Οι δυο τους συνεργάστηκαν από το 2011 μέχρι το 2013 στην Εθνική Κύπρου. Μάλιστα η ποδοσφαιρική μοίρα τα έφερε έτσι που ο νυν τεχνικός του ΑΡΗ, πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ντεμπούτο του Νιόπλια στον κυπριακό πάγκο, κόντρα στη Μολδαβία (3-2). Όλα αυτά την στιγμή που ο Νόμπλιας είχε συζητήσει με τον Γιω΄ργο Γαλανό πριν αναλάβει ο Πάουλο Κάμπος.

«Χάρηκα πολύ στο άκουσμα αυτής της είδησης. Ο Σίνισα είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Είναι κύριος με όλα τη σημασία της λέξεως», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία, στο νέο του αυτό ξεκίνημα. Συνεργαστήκαμε μαζί στην Εθνική Κύπρου. Ηταν ένας παίκτης κόσμημα, ένας άψογος χαρακτήρας. Ο επαγγελματισμός που έδειχνε σε ό,τι και αν έκανε ήταν κάτι το εκπληκτικό».

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, βέβαια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαυροβούνιο. Η ζωή και η πορεία του στον ποδοσφαιρικό χώρο τον έφεραν το 2000, στην Κύπρο, για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού. Ακολούθησαν ο Διγενής Ακρίτα, η Ομόνοια Λευκωσίας και η Ανόρθωση. 

Τον Οκτώβριο του 2008 το όνομά του γράφτηκε στο πάνθεον της ιστορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου, καθώς ο «Ντόμπρα» σκόραρε ενάντια στον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ, στη νίκη της Ανόρθωσης με σκορ 3-1 (πέτυχε το 2-0, με το πρώτο γκολ να ήταν αυτογκόλ του Σαριέγκι) και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε ποτέ στη συγκεκριμένη διοργάνωση με φανέλα Κυπριακής ομάδας.

Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας του, στην Μεγαλόνησο, τότε το 2009, ο 38χρονος σήμερα τεχνικός του Αρη, πήρε την απόφαση… ζωής να πολιτογραφηθεί Κύπριος. Το 2010 έκανε ντεμπούτο με την εθνική, στο παιχνίδι με την Ισλανδία (0-0 το τελικό αποτέλεσμα), έχοντας προπονητή τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Στο τέλος της συζήτησής μας με τον 50χρονο τεχνικό, ο ίδιος τόνισε πως ήξερε πως ο Ντομπρασίνοβιτς, ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική. «Γνώριζα πως ήθελε να μπει στον χώρο της προπονητικής, αφού παρακολουθώ την πορεία του. Μάλιστα, είχαμε μιλήσει και μου είχε πει πως παρακολουθεί σεμινάρια στην Ιταλία», είπε για να συμπληρώσει: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει στον Αρη και να έχει ένα λαμπρό μέλλον, στη νέα του αυτή καριέρα».

πηγη: SDNA.gr

Προτεινόμενα Άρθρα