Εμφάνιση με υποσχέσεις

από AllAboutARIS

Πολύ καλό ματς από Καπνίδη, Πόι, Σουνά και Νλουντούλου.

ΦΥΣΕΚΗΣ: Ντεμπούτο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ που δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά. Δεν ευθύνεται στη φάση του γκολ αφού η άμυνα είχε κακή αντίδραση στη ζώνη.

ΛΙΟΛΙΟΣ: Καλό ματς με πολύ ενέργεια και διάθεση από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ που έδωσε πολλές μάχες στην άμυνα τις οποίες κέρδισε, ανέβηκε αρκετές φορές ενώ εκτελούσα όλα τα στημένα από τη δεξιά πλευρά.

ΓΚΙΝΟ: Δεν είχε την φρεσκάδα άλλων αγώνων και ήταν λογικό αφού έπαιξε τρία ματς με την Εθνική. Δεν ανέβηκε πολλές φορές και σε 2-3 περιπτώσεις δεν είχε την σωστή τελική πάσα προς τους επιθετικούς.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Θετικό το ντεμπούτο του έμπειρου στόπερ που βγήκε νικητής σε όλες τις μονομαχίες, ειδικά στον αέρα, ενώ ήταν σχεδόν αλάνθαστος και σε όλες τις μεταβιβάσεις του. Θα μπορούσε να πετύχει και γκολ αν δεν σημάδευε το δοκάρι στο 27΄. Η εμπειρία του βγάζει μάτι στην κατηγορία. 

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Καλή εμφάνιση από τον πορτογάλο που καθαρίζοντας ό, τι φάση έγινε στο βεληνεκές του, βοήθησε πολύ στην προώθηση του παιχνιδιού όταν οι μέσοι δυσκολεύονταν.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Θέλει τον χρόνο του αφού είχε να παίξει καιρό και ειδικά από ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο του βγήκε η κούραση και δεν απέφυγε κάποια λαθάκια. Εδειξε όμως ότι θα βοηθήσει πολύ αφού είναι πολύ μαχητικός, έμπειρος και με ορθές μεταβιβάσεις.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Είναι φανερό ότι δεν είναι τόσο αποδοτικός παίζοντας στις πλευρές αφού δεν είναι ταχύς. Όταν συγκλίνει στον άξονα μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνος.

ΣΟΥΝΑΣ: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο μέσεος του ΑΡΗ παίζοντας αμυντικό χαφ. Πήρε μπάλες, μοίρασε το παιχνίδι, έτρεξε πολύ και στην άμυνα ενώ η σέντρα του στο γκολ του Καπνίδη ήταν εξαιρετική.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ:  Σκόραρε και πάλι με ωραία κεφαλιά και είχε άλλες 2-3 ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ. Παίζει πάντα με πάθος, βοηθάει και στην άμυνα και δίνει τα πάντα. Πολύτιμος.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Αν και δεν είναι έτοιμος σε τρεξίματα, φαινόταν σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης ότι έχει την ποιότητα που λείπει από τον ΑΡΗ. Πολύ εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα, δεν φοβάται το ένας εναντίον ενός, ενώ μοιράζει και σωστά το παιχνίδι. Το γκολ που πέτυχε είναι παίκτη κλάσης. Μοναδικό μειονέκτημα του ότι δεν είναι… φανατικός με την άμυνα.

ΠΟΙ: Δεν σταματάει να τρέχει παρά τα χρόνια του. Ευφυές το τελείωμά του στη φάση του πρώτου γκολ, δικαιούταν και ένα δεύτερο γκολ με την οβίδα στο δοκάρι στο 90΄. Κινήθηκε σε πολλούς χώρους, μοίρασε παιχνίδι και έδειξε πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν και έπαιξε λιγότερο από μισή ώρα, προσπάθησε με 2-3 ενέργειες αλλά αντιμετωπίστηκε σκληρά από τους αντιπάλους του. Χρειάζεται παιχνίδια και ρυθμό.

ΛΙΟΝΗΣ: Έπαιξε ένα δεκάλεπτο και ήταν θετικός. Για λίγο αγωνίστηκε ο Ντούνγκα

Προτεινόμενα Άρθρα