Συνήθισε στις… τριαροτεσσάρες

από AllAboutARIS

Μετά τα τρία από τον ΟΦΗ ήρθαν τα τέσσερα από τον Ατρόμητο για τον συμπολίτη, ο οποίος διασύρθηκε στο Περιστέρι, με έναν πρώην του ΑΡΗ, τον Ούμπιντες να είναι ο κορυφαίος για τους νικητές.

Στο 39ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Δράστης ο Δημούτσος που με κεφαλιά νίκησε τον Ιτάνζ κάνοντας το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο  Κλάους Αθανασιάδης σε μία ενέργεια άκρως… αθλητική, πάτησε τον Πίτου Γκαρσία με τον Αρετόπουλο να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη αποβάλλοντάς τον από τον αγώνα.
Στην επανάληψη στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν ότι ήθελαν τον αντίπαλό τους και μόλις στο 51ο λεπτό έκαναν το 2-0 με τον Ούμπιντες να σκοράρει μετά την ασίστ του Μαρσελίνιο. Στο 73ο λεπτό ο Πίτου Γκαρσία έκανε μαγική μπαλιά στον Κούρο, αυτός έκανε το σουτ, ο Ιτάνζ έδιωξε και ο αμαρκάριστος Κατσουράνης έκανε το 3-0, ενώ στο 77ο λεπτό ο Ναπολεόνι διαμόρφωσε  το τελικό 4-0, με τον Ατρόμητο να τηρεί το «φερ πλέι» στα τελευταία λεπτά του αγώνα και απλά να περιμένει το σφύριγμα της λήξης.

Προτεινόμενα Άρθρα