Ατομικό Σανιά, Σαμαράς

από AllAboutARIS

Οι Σαμαράς και Σανιά έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Αρη Ακροποτάμου (08/03, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής.

Ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος στο ματς με την ομάδα της Δράμας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (ως γνωστόν, αντικαταστάθηκε από τον Μίλτο Λιόνη με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου), ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα εξεταστεί το βράδυ από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή.

Ο Σίντι Σανιά, που έχει φλεγμονή στο ηβικό οστό (λεκάνη), «σουβενίρ» από τη χθεσινή αναμέτρηση, επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος θα ακολουθήσει και αύριο ίδιο πρόγραμμα, ενώ την Τετάρτη (04/03) θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Από εκεί και μετά, κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο που αισθάνεται ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου δεν εμπνέουν ανησυχία. Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο». 

Προτεινόμενα Άρθρα