Τα τρία κέρδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν στον δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά της η ομάδα, φυσικά όμως δεν φτάνουν μόνο αυτοί

Η αγωνιστική προσέγγιση του χτεσινού παιχνιδιού δεν θα περιέχει κάτι διαφορετικό, σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες του ΑΡΗ, ο οποίος συνεχίζει να παρουσιάζει πάνω-κάτω τα ίδια προβλήματα. Πέραν όμως των τριών σημαντικών βαθμών, υπάρχουν άλλοι τρεις λόγοι για να χαμογελάσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Τρεις λόγοι που ακούν στα ονόματα των Παπαδόπουλου, Γκόλια και Νάκα.

Οι τρεις παίκτες ήταν ίσως και αυτοί που ξεχώρισαν από την αναμέτρηση με τους Καβαλιώτες, βοηθώντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ειδικά ο Παπαδόπουλος ήταν ο κορυφαίος του ΑΡΗ μέσα στο γήπεδο. Αγωνίστηκε στο άξονα, όπου αποδίδει καλύτερα. Επωμίστηκε την ανάπτυξη της ομάδας από το κέντρο και μπροστά, παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες, για αυτό και φυσιολογικά υπέπεσε σε κάποια λάθη.

Οσον αφορά τον Γκόλια, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και σταμάτησε οτιδήποτε προσπάθησε να δημιουργήσει ο Ακροπόταμος από την πλευρά του. Ο τρίτος της… παρέας, ο Νάκας, πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού, δημιούργησε το πρώτο γκολ του ΑΡΗ, αναλαμβάνοντας παράλληλα αρκετές στημένες μπάλες. Κάποιες φορές όμως κρατούσε την μπάλα παραπάνω απ ‘όσο χρειαζόταν, κάνοντας και αυτός τα λάθη του.

Και οι τρεις έδειξαν πως μπορούν να προσφέρουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, είτε ως βασικοί είτε ως αναπληρωματικοί. Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτοί για να βελτιωθεί η εικόνα του ΑΡΗ και να έρθει το απόλυτο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα