Μπορούν και καλύτερα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Βελτιωμένοι παρουσιάστηκαν οι δύο παίκτες, μπορούν όμως να δώσουν περισσότερα

Από τα θετικά που ο ΑΡΗΣ σίγουρα μπορεί να κρατήσει από τον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, είναι η εμφάνιση των Σανιά και Ν’ Λουντούλου, μετά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, με το οποίο… ξεκίνησαν στην ομάδα.

Ο Σενεγαλέζος μέσος αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα αυτή τη στιγμή, δείχνοντας σαφώς βελτιωμένος και δίνοντας σημαντικές βοήθειες, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα. Επιθετικά, προσπάθησε να μοιράσει παιχνίδι, έψαξε με κάθετες μπαλιές τους συμπαίκτες του, αρκετές φορές όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Οσον αφορά τον Ν’ Λουντούλου, σκόραρε ξανά μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Ελευθερούπολη και ήταν αρκετά δραστήριος παίζοντας στα άκρα. Μέχρι που προωθήθηκε στην επίθεση και… έπεσε, αφού είναι δεδομένο πως ο ρόλος του φορ δεν του ταιριάζει.

Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να σημαίνουν αρκετά αλλά και τίποτα, αφού αμφότεροι είναι κανοί να δώσουν πολλά περισσότερα μέσα στο ματς. Το ζητούμενο στις περιπτώσεις και των δύο είναι να υπάρξει διάρκεια στην απόδοση τους, αφού ο ΑΡΗΣ τους χρειάζεται στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν.

Προτεινόμενα Άρθρα