Μόνο ένα γκολ, αλλά πονάει!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο ΑΡΗΣ έχει δεχθεί 12 γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα, λιγότερα από τις άλλες ομάδες, αλλά αυτό δεν είναι ως τώρα αρκετό για την πρώτη θέση

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε μία ακόμα νίκη, αυτή την φορά κόντρα στο Κοκκινόχωμα και ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση με το τελικό 5-0.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον δεύτερο γύρο ο ΑΡΗΣ πατάει πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με δεδομένο ότι σε 8 παιχνίδια έχει 7 νίκες και μία ήττα που όμως μέχρι στιγμής στοιχίζει αφού διαμόρφωσε την διαφορά των 4 βαθμών από τον Πανσερραικό.

Ο ΑΡΗΣ αυτή την στιγμή έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 12 γκολ παθητικό από τα οποία τα 5 τα έχει δεχθεί στις 3 ήττες του με Καμπανιακό και Δόξα Δράμας. Στα 8 ματς του δεύτερου γύρου έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, αλλά είναι αυτό που πονάει πάρα πολύ με δεδομένο ότι έχει διαμορφώσει ως αποτέλεσμα την ήττα. Στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια με Καστοριά (0-1), Καμπανιακό (2-0), Αγιονέρι (0-1), Ακροπόταμο (2-0), Αμπελόκηπους (3-0), Γιαννιτσά (0-4) και Κοκκινόχωμα (5-0), ο ΑΡΗΣ δεν έχει δεχθεί γκολ.

Ελπίδα φυσικά όλων από την μία να συνεχιστεί το σερί και από την άλλη να μην στοιχίσει το ένα και μοναδικό γκολ που έχει δεχθεί στον δεύτερο γύρο. Και για να συμβεί αυτό απαιτείται μία τουλάχιστον ισοπαλία του Πανσερραικού και βέβαια ήττα του πρωτοπόρου στο Κλ. Βικελίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα