Έκαναν το… χατήρι της ΑΕΚ!

από AllAboutARIS

Τελικά η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με τον ΑΡΗ μιας και πριν από λίγο οι "κίτρινοι" ενημερώθηκαν για αλλαγή ώρας. Η ΚΑΕ θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ έκανε το… χατήρι στην ΑΕΚ και άλλαξε την ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής με τον ΑΡΗ ο οποίος θα ξεκινήσει στις 13:00 αντί για τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένος, παρά την άρνηση των “κιτρίνων”. Η ΑΕΚ είχε ζητήσει αρχικά αλλαγή της ημέρας και μετά αλλαγή ώρας του αγώνα μπάσκετ, λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου χάντμπολ όπου μετέχει η ομάδα της ΑΕΚ αλλά και λόγω ποδοσφαίρου, προκειμένου να έχουν όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ. 

Ο ΑΡΗΣ αρχικά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε αλλαγή και το θέμα πήγε στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, η οποία αποτελείται από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, κ. Χαλβατζάκη και τους εκπροσώπους του Παναθηναικού, του Ολυμπιακού, της Ελευσίνας και του ΚΑΟΔ, και η οποία ψήφισε κατά πλειοψηφία υπέρ της αλλαγής ώρας έναρξης, ικανοποιώντας το αίτημα της ΑΕΚ. 

Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει την απόφαση, όμως η ΚΑΕ θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον ΕΣΑΚΕ και την Επιτροπή για την απόφαση αυτή.

Προτεινόμενα Άρθρα