Θέλουν να πάνε Σάββατο το ματς με Σέρρες

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Σε αρκετά παιχνίδια φέτος υπήρξαν αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΡΗ με διάφορες δικαιολογίες.

Τώρα ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραικό που αναμένεται στο γήπεδο να βρεθούν χιλιάδες φίλοι του ΑΡΗ, μεθοδεύεται αλλαγή της ημέρας του αγώνα με πρόσχημα άλλα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα.

Πιο συγκεκριμένα με πρόσχημα ότι την ίδια μέρα στις 5 Απριλίου παίζουν εντός έδρας ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Καλαμαριά, αλλά και τον Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”, ΕΠΟ και Αστυνομία αναμένεται να ζητήσουν την μετάθεση του αγώνα του ΑΡΗ με τον Πανσερραικό για λόγους ασφαλείας.

Οι ιθύνοντες του Αρη γνωρίζουν το θέμα, αλλά έγκειται καθαρά στην επιθυμία της αστυνομίας και της διοργανώτριας αρχής για το αν θα μετατεθεί κάποιο παιχνίδι και ποιο θα είναι αυτό για λόγους ασφαλείας. Μέχρι τώρα έχουν “πατήσει” στον άτυπο κανονισμό περί μετάθεσης του αγώνα μικρότερης κατηγορίας, αλλά αυτό φυσικά και δεν πρέπει να ισχύει ότι γίνεται λόγος για ασφάλεια του κόσμου. Γιατί σε κάθε περίπτωση στο ΑΡΗΣ-Πανσερραικός αναμένεται να έχει πολύ περισσότερο κόσμο ακόμα και από το παιχνίδι της Τούμπας αν ανατρέξει κανείς στις κερκίδες του συμπολίτη στα τελευταία παιχνίδια.

Το AllAboutARIS καταγράφει σήμερα τις προθέσεις όλων των πλευρών με την ελπίδα ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή ή στην χειρότερη των περιπτώσεων το απόγευμα-βράδυ του Σαββάτου.

Προτεινόμενα Άρθρα