«Στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας»

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για το ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. και στάθηκε στο ότι οι παίκτες του πρέπει να παίξουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους για να έρθει η νίκη.

Αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης για το πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι της Κυριακής τόνισε: «Κάθε παιχνίδι έχει βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Προσεγγίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα, άρα λοιπόν είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι προκειμένου να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας» ενώ πρόσθεσε για την Α.Ε.Κ.: «Η Α.Ε.Κ διαθέτει πολύ καλό και βαθύ ρόστερ με παίκτες έμπειρους που διαθέτουν μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού στους οποίους βασίζεται το παιχνίδι της Α.Ε.Κ».

 Όσον αφορά τα «κλειδιά» της νίκης για τον ΑΡΗ, ο προπονητής των «κιτρίνων» πρόσθεσε: «Το τέμπο του παιχνιδιού, η σκληρότητα στην άμυνα, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα είναι στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Προτεινόμενα Άρθρα