Ο έλεγχος των… νέων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολοι δίνουν κάτι παραπάνω στην ομάδα

Από την στιγμή που τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ άρχισαν να μπαίνουν σταδιακά στην ομάδα, αυτή μετράει 11 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της. Οι 10 αφορούν τον 2ο γύρο γύρο και μία μόνο είναι για τον 1ο, εκείνη κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης, με 3-1.

Βάσει αποτελεσμάτων, οι μεταγραφές του Ιανουαρίου έχουν αλλάξει την εικόνα του ΑΡΗ. Οχι στον βαθμό που περίμεναν όλοι, κάτι που φυσικά δεν είναι ευθύνης των προσώπων, αλλά όλης της ομάδας, η οποία χρειάζεται και ένα χρονικό διάστημα για να βρει χημεία και να αποκτήσει ομοιογένεια. Κέρδισε όμως σε εμπειρία και σχεδόν όλοι οι… νέοι έχουν δώσει κάτι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΣΕΚΗΣ: Εχει δεχτεί μόλις δύο γκολ, στοιχείο στο οποίο έχει συμβάλλει σημαντικά και η άμυνα του ΑΡΗ. Εχει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία, με καλές εξόδους και γενικότερα έχει βοηθήσει, όποτε κλήθηκε να το κάνει μέσα στα παιχνίδια.

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η καλύτερη μεταγραφή του ΑΡΗ τον περασμένο Ιανουάριο. Με πολυετή εμπειρία στην Σούπερ Λιγκ, ο Γεωργιάδης ξεχώρισε με το καλήμερα, κυρίως λόγω του πάθους του μέσα στο παιχνίδι. Με καλά ανεβάσματα αλλά και επιστροφές, ο πρώην μπακ του Λεβαδειακού βοηθάει επιθετικά και αμυντικά, παίζοντας συνήθως όλη την πλευρά στο 4-4-2 του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Η πιο έμπειρη επιλογή που έκανε ο ΑΡΗΣ τον Ιανουάριο. Παίκτης με πλούσιες παραστάσεις, πήρε απευθείας φανέλα βασικού. Βγάζει πολύ δύναμη στο παιχνίδι του και είναι σταθερός, δημιουργώντας ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο με τον Γκόλια στα στόπερ. Εχει και αυτός σηαμντικό μερίδιο στα μόλις δύο γκολ που έχει δεχτεί ο ΑΡΗΣ στα τελευταία 11 παιχνίδια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: αμυντικό χαφ με περισσότερες αμυντικές αρετές, είναι όμως καλός στον αέρα και μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία, επί το πλειστόν στις στημένες μπάλες. Το πρόβλημα με το στρατιωτικό του, δεν τον βοήθησε να βρει γρήγορα ρυθμό, κάτι που δικαιολογεί σε έναν βαθμό και τις μέτριες εμφανίσεις του σε αρκετά παιχνίδια. Παρουσιάζεται βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, σίγουρα όμως ο ΑΡΗΣ περιμένει περισσότερα από αυτόν.

ΣΙΝΤΙ ΣΑΝΙΑ: Ολοι περίμεναν να δουν τον Σενεγαλέζο εν δράσει, αλλά το μόνο δεν έκανε, ήταν να δικαιώσει τα όσα ακούστηκαν για το ταλέντο του. Με εξαίρεση το δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο Σανιά αποτελεί «φάντασμα» του καλού του εαυτού, τον οποίο δεν έχουμε δει ακόμα. Τόσο ο ίδιος όσο και ο ΑΡΗΣ, ελπίζουν πως η εμφάνιση του απέναντι στους Σερραίους, θα έχει και συνέχεια.

ΓΚΑΕΛ Ν’ ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Στο ντεμπούτο του με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο Γάλλος άφησε πολλές υποσχέσεις, η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Η απόδοση του στα περισσότερα παιχνίδια ήταν κατώτερη του αναμενομένου, προσπαθώντας να το αλλάξει αυτό στους τελευταίους αγώνες.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΑΚΑΣ: Ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο, ο Νάκας έχει βοηθήσει σημαντικά, τόσο με γκολ όσο και με ασίστ. Εχει ταχύτητα, τεχνική, βλέπει γήπεδο και αποτελεί μία καλή επιλογή για τις πτέρυγες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Δεν μπορούν να γραφτούν πολλά για τον Κωνσταντινίδη, από την στιγμή που δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Φιλότιμος όποτε βρέθηκε στην ενδεκάδα, από την άλλη όμως άτυχος, καθώς έπεσε πάνω στο δίδυμο Πόι-Καπνίδη, οι οποίοι συνεργάζονται πολύ καλά στην επίθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα