Στον ανακριτή ο Μάνταλος για το Πλατανιάς-ΑΡΗΣ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ

Ο Σταύρος Μάνταλος είναι το νέο όνομα στην λίστα των διαιτητών που έχει καλέσει ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, και μάλιστα για ένα παιχνίδι που αφορά τον ΑΡΗ.

Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος αντιμετωπίζει την κατηγορία της δωροδοκίας και της δωροληψίας στο περσινό παιχνίδι των «κίτρινων» με τον Πλατανιά, το οποίο είχε λήξει με 2-1 υπέρ των Κρητικών. Ολοι θυμούνται βέβαια την καταφανέστατη αδικία κατά του ΑΡΗ σε εκείνο το ματς, η οποία σε μεγάλο βαθμό έκρινε και το αποτέλεσμα της χρονιάς. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν του έχει ασκηθεί δίωξη από τον εισαγγελέα, αλλά υπάρχει κλήση προς τον ρέφερι να δώσει εξηγήσεις στην εισαγγελεία.

Το AllAboutARIS έχει επισημάνει ουκ ολίγες φορές τα διαιτητικά εγκλήματα του Μάνταλου. Είναι άλλωστε ο ρέφερι που σφύριξε στο Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 3-2, αποτέλεσμα που άφησε τον ΑΡΗ εκτός Ευρώπης εκείνη την χρονιά. Φυσικά σφύριξε στο περσινό Πλατανιάς-ΑΡΗΣ, όπως και στο προπέρσινο παιχνίδι των δύο ομάδων, όταν είχε αποβάλλει άδικα τον Γιαννιώτα.

Την σχετική αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ και το δημοσίευμα του sdna.gr, αναφέρει: «Μετά τον Θανάση Γιάχο, λοιπόν, και τους υπόλοιπους πέντε που έχουν προηγηθεί (Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης, Κάμπαξης, Σπάθας, Δημητρόπουλος) ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης θα καλέσει ακόμα έναν διαιτητή, αλλά δεν θα μείνει μόνο σε αυτόν. Κατηγορίες θα ασκηθούν και σε δύο ακόμα στελέχη της ΕΠΟ και έτσι ο συνολικός αριθμός των κατηγορούμενων για την “εγκληματική οργάνωση” θα φτάσει στους 27.

Η εκπομπή «Δίκη» ανέφερε τα συγκεκριμένα ονόματα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, όπως και ο πρώην ιδιοκτήτης της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης.

Αναλυτικά:
Ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος Αστέρα Τρίπολης -Ολυμπιακού(1-3) που έγινε στις 11/5/2013 με το αδίκημα της δωροδοκίας-δωροληψίας με σκοπό της αλλοίωση του αποτελέσματος

Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος για τον αγώνα Πλατανιά-Άρη(2-1)που έγινε στις 23/2/2014 με το αδίκημα της δωροδοκίας-δωροληψίας με σκοπό της αλλοίωση του αποτελέσματος

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος για τον αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου(2-1) που έγινε στις 4/2/2015 με το αδίκημα της
δωροδοκίας-δωροληψίας με σκοπό της αλλοίωση του αποτελέσματος

Ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Λαναρής για τον αγώνα Ολυμπιακού-Βέροιας(3-0) που έγινε στις 6/1/2013 με το αδίκημα της δωροδοκίας-δωροληψίας με σκοπό της αλλοίωση του αποτελέσματος και στοιχηματισμό

Στον στενό πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου προστέθηκαν από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη ο σύμβουλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος, ο εκτελεστικός γραμματέας της ομοσπονδίας Παυσανίας Παπανικολάου και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Χρήστος Υφαντής».

Προτεινόμενα Άρθρα