Οικονομικές μελέτες για την επόμενη σεζόν κάνουν στον Εργοτέλη

από AllAboutARIS

Οι διοικούντες τον Εργοτέλη βρίσκονται σε συνεχείς επαφές προκειμένου να καταστρώσουν τον οικονομικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, αναλύοντας τα δεδομένα για κάθε κατηγορία που είναι πιθανό να αγωνιστεί η ομάδα

Η παράταση εξελίξεων στα δικαστικά θέματα που θα ξεκαθαρίσουν αν ο Εργοτέλης έχει προοπτικές συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, διατηρούν τους «κιτρινόμαυρους» σε θέση αναμονής. Εντούτοις, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν μένουν ανενεργοί, καθώς μελετούν το οικονομικό πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχτεί του χρόνου η ομάδα ανάλογα την κατηγορία όπου θα αγωνιστεί. 

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, τίποτα δεν αποκλείεται καθώς το σενάριο παραμονής είναι ακόμα υπαρκτό, αν τιμωρηθεί κάποια ομάδα με υποβιβασμό. Σε αντίθετη περίπτωση αν οι δικαστικές εξελίξεις δεν βρουν ωφελημένη την κρητική ΠΑΕ, η επιλογή της Φούτμπολ Λιγκ φαίνεται ότι προκρίνεται έναντι της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την τελευταία να έχει πάντως τους δικούς της υποστηρικτές.

Οι υπολογισμοί σε οικονομικό επίπεδο γίνονται συνεπώς προσεγγιστικά, και μέχρι ένα σημείο με τις παραλλαγές να είναι αρκετές και τις αποκλίσεις τεράστιες από κατηγορία σε κατηγορία.

Προτεινόμενα Άρθρα