«Θέλω να μείνω»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αργεντινός διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί οριστικά από τον ΑΡΗ

Τον ευατό του στην διάθεση του ΑΡΗ έθεσε ο Μάουρο Πόι, όχι μόνο για τους αγώνες μπαράζ, εφόσον γίνουν, αλλά και για την επόμενη χρονιά, διαψεύδοντας έτσι διάφορα στημένα δημοσιεύματα, που μόνος σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν μπάχαλο στον ΑΡΗ

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αργεντινός στον Αρένα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά θέλει λίγο υπομονή ακόμα. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας η κατάσταση και περιμένουμε. Υπάρχει κούραση, είναι φυσιολογικό και ελπίζω να τελειώνουμε γρήγορα. Θα δούμε τι θα γίνει μετά τις 25-26 Ιουνίου».

Για την άδεια που θα ζητήσει: «Η γυναίκα μου με το μωρό πρέπει να φύγει και τα εισιτήρια τα έχω εδώ και 10 μήνες. Έχω αλλάξει μια φορά τα εισιτήρια και δεν μπορώ να τα αλλάξω ξανά. Ίσως θα πάω για λίγες μέρες στη χώρα μου για να βοηθήσω με το μωρό αλλά θα είμαι εδώ για τα παιχνίδια του Άρη. Μίλησα με τον προπονητή αλλά δεν έχω πάρει ακόμα άδεια. Όλα τα παιδιά είμαστε επαγγελματίες στην ομάδα και κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε».

Για το αν έχει μιλήσει για το μέλλον του στον Άρη: «Ακόμα δεν έχω μιλήσει για του χρόνου και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Μετά το τέλος της χρονιάς θα μπορούμε να μιλήσουμε και εγώ θέλω να μείνω».

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Έχω καταλάβει την αγάπη του κόσμου και για αυτό δεν θέλω να φύγω. Έχω περάσει πολύ καλά σε αυτή την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα