Τι θα πει

από AllAboutARIS

Αποφασισμένος για μια συνολική και εμπεριστατωμένη πρόταση για τον ΑΡΗ ο Άλεξ Κάλας.

Προσωπικά την έχει πάρει την υπόθεση ΑΡΗΣ ο Άλεξ Κάλας. Κυριολεκτικά τις τελευταίες μέρες, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει… παρατήσει τις επιχειρήσεις του και ασχολείται μόνο με το πλάνο που θα παρουσιάσει για τον ΑΡΗ στη Γ.Σ. Όσοι είναι καθημερινοί συνομιλητές του, βλέπουν εσχάτως έναν αποφασισμένο άνθρωπο που με την παρουσίασή του επιθυμεί να δείξει ότι έχει σχέδιο και όραμα για την ομάδα, πέρα από τα κεφάλαια που θα διαθέσει, αποδεχόμενος φυσικά και τα λάθη που έγιναν στο αγωνιστικό στο πεντάμηνο της παρουσίας του από τον Γενάρη και μετά.

Μέχρι την Δευτέρα που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, θα έχει ετοιμάσει όλους τους άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί η πρότασή του. Οικονομικό, εμπορικό, αγωνιστικό, διοικητικό, σκάουτινγκ, εγκαταστάσεις, οργάνωση και λειτουργία της ΠΑΕ και φυσικά στελέχωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεγάλο βάρος θα ρίξει στη σχέση με τον ερασιτέχνη και την βιωσιμότητά του με ενέργειες που θα ανακοινώσει στη Γ.Σ. Στο αγωνιστικό, εκτός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη θα ανακοινώσει την πρόσληψη του Σερζ Ντιέ ως σκάουτερ στην Αφρική ενώ την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική θα την αναλάβει ο Ντίτερ Χένες.

Πλήρη αναδιοργάνωση σχεδιάζει και στο διοικητικό κομμάτι που θα είναι βασισμένο στα γερμανικά πρότυπα (μέχρι την Παρασκευή θα έχει καταλήξει οριστικά στα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στη νέα διοίκηση), με στελέχωση του εμπορικού τμήματος, του οικονομικού με αντίστοιχους διευθυντές, μεταφορά των γραφείων από το γήπεδο σε άλλο χώρο, ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου με σχεδιασμό νέας ιστοσελίδας, εκπροσώπηση του ΑΡΗ στην Αθήνα με δυο δικηγόρους (ο ένας θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος) μεταξύ άλλων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτησή του για τους Χένες και Φόιχτ αν και ήδη το AllAboutARIS σας έχει ήδη ενημερώσει ότι θα αναλάβουν τον ρόλο των συμβούλων.

Προτεινόμενα Άρθρα