Σχεδόν έτοιμο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι τέσσερις βασικοί και ίσως μοναδικοί άξονες που θα περιλαμβάνει

Στον Ερασιτέχνη έχουν φυσιολογικά σε πρώτο πλάνο την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, προσπαθούν όμως παράλληλα να δρομολογήσουν και τις εξελίξεις για την επόμενη, όπως στην περίπτωση του μνημονίου.

Η σύνταξη του πλαισίου συνεργασίας με τον νέο επενδυτή ξεκίνησε στα μέσα της εβδομάδας και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί, κάτι που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό θα συμπεριλαμβάνεται το θέμα της εκκαθάρισης και η ευθύνη του νέου ιδιοκτήτη να την ολοκληρώσει, όπως και η συνέπεια στις καταβολές των ποσοστών που θα αναλογούν στον Ερασιτέχνη βάσει νόμου, από εισιτήρια, διαρκείας και διαφημίσεις. Παράλληλα, το νέο αφεντικό της ομάδας θα είναι υποχρεωμένο να έχει υπό την ευθύνη του τις ομάδες Κ-19 και Κ-17, ενώ σε περίπτωση που αυτός είναι ο κ. Αρβανιτίδης, τότε θα πρέπει να καταβάλει στον Αλεξ Κάλας τα χρήματα που διέθεσε για την ομάδα, εφόσον αυτή προβιβαστεί στην Β’ Εθνική, έστω και μέσω της 2ης θέσης. 

Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί, είναι η δέσμευση του νέου επενδυτή για την μη δημιουργία νέων χρονών. Θέμα πολύπλοκο, το οποίο καλούνται να διαμορφώσουν οι νομικοί μέσα στις επόμενες ώρες.

Προτεινόμενα Άρθρα